בישיבת מועצת העיר עדכן ראש העיר צביקה גנדלמן, את חברי המועצה על כך שנבחרה החברה שתקים את הסקייטפארק בעיר וציין, כי כבר בימים הקרובים החברה תתחיל בעבודות ההקמה.
עיריית חדרה בחרה קבלן לביצוע עבודות ההקמה של הסקייטפארק בשכונת חדרה הצעירה.
כפי שהבטיח ראש העיר צביקה גנדלמן לבני נוער וצעירים חובבי גלישה, יצאה העירייה במכרז להקמת הסקייטפארק. השבוע הסתיים הליך המכרז בבחירתה של חברת "ע.ר. יצחקי בע"מ". מדובר בחברה ותיקה המתמחה בהקמת תשתיות, וכבר הקימה מתחמי סקייטפארק במספר ערים בארץ.
בישיבת מועצת העיר עדכן ראש העיר את חברי המועצה בדבר בחירת הקבלן, וציין כי כבר בימים הקרובים החברה על השטח ותתחיל בעבודות ההקמה. גנדלמן: "תוך תקופה קצרה יחסית נוכל לסיים את העבודות, ולבני הנוער וילדי העיר יהיה סקייטפארק לבלות בו כחלק ממתחם ספורט ופעילות נרחב יותר".
הסקייטפארק, שיוקם כחלק ממתחם הספורט והפנאי בשכונה, ישתרע על פני כ-800 מ"ר בהשקעה של כ-4.3 מיליון שקלים במימון מפעל הפיס.
סקייטפארק חדרה צפוי להיות מודרני ובעיצוב מוקפד, עם משטחי בטון בטיחותיים, מואר ומגודר, והוא מוקם כחלק ממתחם ספורט ופנאי. בסקייטפארק יהיו אלמנטים מגוונים שיתנו מענה הן לסקייטרים מנוסים והן למתחילים. העבודות יכללו מתקן סקייטפארק מרחבי מבטון, כולל מתקני אקסטרים, מצעים, מדרג בטון, מערכות ניקוז ותאורה, פיתוח ושבילים, ופתרונות אקוסטיים שתואמו עם ועד השכונה.
התכנון המוקפד של הסקייטפארק מתבצע בהתאם לתקני בטיחות בינלאומיים, עם נגישות מלאה לכל.
לדברי ראש העיר, הסקייטפארק החדש ישרת את כל השכונות במרחב, והוסיף כי בכוונתו להקים ברחבי העיר מגרשים בתחומי נוספים לספורט והנאה.
נציגי העירייה עם נציגי התושבים והסקייטרים. (צילום: דוברות העירייה)
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
הסתיים קורס המנהיגות הסביבתית "אקולידר"
...
פלאשנט לוקאלי | 1.8.2026
מדברים על זה
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.