"מנסים לייצר ספין תקשורתי". כך אומרים בעיריית חדרה, בעקבות הפרסומים האחרונים בפרשת רונאל פישר שמהם עולה חשד לכאורה כי "תפרו תיק" לראש העיר לשעבר חיים אביטן שהביא בסופו של דבר למעצרו ולהפסדו בבחירות
"על רקע פרשת רונאל פישר יש מי שמנסה לייצר ספין - על רקע פרשת רונאל פישר יש מי שמנסה לייצר ספין תקשורתי שנועד לנקות מחשד גורמים בעלי נגיעה פלילית מובהקת". כך טוענים בעירייה ומוסיפים "העובדה היא שעיריית חדרה בראשות אביטן שילמה לרונאל פישר כ-200 אלף שקלים ופישר ייצג את אביטן מול כלי התקשורת שחשפו נדבכים מהתנהלותו הבעייתית בלשון המעטה.
נתון זה היה ידוע לעיתונאים שמשום מה בחרו להסתירו. צביקה גנדלמן לא ניהל מעולם קשר ישיר או עקיף עם רונאל פישר או עם גורמי החקירה השונים בפרשת אביטן. הניסיון לקשור ביניהם הוא צעד נואש של איש ציבור מושחת לכאורה שסולק מכסאו בהחלטת הבוחר.
צר לנו על כך שכלי תקשורת נפלו בפח שטמנו להם גורמים אינטרסנטיים ואנו משוכנעים כי משטרת ישראל ופרקליטות המדינה ימצו את הדין עם העבריינים האמיתיים. די אם נציין כי פרקליט מחוז צפון האזרחי, עו"ד איתן לדרר בביקורו בעיר חדרה חצי שנה לאחר הבחירות, הצהיר כי אם בעבר הפרקליטות עבדה מול העירייה, הרי שבעקבות הבחירות וחילופי השלטון הפרקליטות עובדת עם העירייה והחוק והסדר חזרו לעיר ולבניין העירייה.
ראוי לציין כי הגורמים השונים הפיצו את הבדיות שלהם בשבוע בו ראש העירייה נמצא בשליחות בחו"ל".
עיריית חדרה. "מנסים לייצר ספין תקשורתי". (צילום: שלומי גבאי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.