צמרת הפיתוח של ענק האלקטרוניקה הקוריאני LG בקיסריה
מירית אזרחי יום חמישי,
21 במאי 2015, 13:15
צמרת הפיתוח של ענק האלקטרוניקה הקוריאני LG סיירה בפארק העסקים והתעשייה המטופח של קיסריה והתארחה במרכז מחקר ופיתוח של חברת Cima NanoTech המתמחה בטכנולוגית הננו-חומרים.
כ-30 מנהלים בכירים ביותר בזרוע הפיתוח של חברת LG העולמית הגיעו בשבוע שעבר לישראל הישר מקוריאה שם ממוקם המטה העולמי של החברה. בחירתה של ישראל שזכתה לתואר "מדינת הסטארט-אפ", כיעד למשלחת שמטרתה הייתה לפגוש, להכיר ולבחון שיתופי פעולה פוטנציאליים עם חברות מקומיות המייצרות טכנולוגיות ומוצרים מתקדמים שיכולים להתאים לקו המוצרים העתידיים של LG, הייתה אך טבעית.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.