תמיכה מפתיעה למשפחת סלמסה מבנימינה שאיבדה את בנה בנסיבות טראגיות לפני שנתיים מצד חמשת שחקני הפועל חדרה/ גבעת אולגה בני העדה האתיופית
חמשת שחקני הפועל חדרה/ גבעת אולגה בני העדה האתיופית יעקב סלומון, מנשה זלקה, יעקב אבבה, משה מטוקו ואמיר טמאניו הביעו היום במהלך המשחק בגבעת אולגה תמיכה במשפחה סלמסה מבנימינה שאיבדה את בנה יוסף בנסיבות טראגיות לפני כשנתיים זמן קצר אחרי שנעצר והתעמת עם שוטרים שהפעילו נגדו אלימות תוך שימוש באקדח טייזר.
סלמסה לא הועמד לדין אולם זמן קצר לאחר האירוע הוא נעלם מביתו ולאחר יומיים נמצאה גופתו במחצבה סמוכה לבנימינה. לאחרונה הודיעה המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) במשרד המשפטים על סגירת התיק נגד השוטרים המעורבים באירוע, מאז מנהלים בני משפחת סלמסה מאבק ציבורי שזוכה לתמיכה גדולה בכדי להביא לפתיחת תיק החקירה כנגד השוטרים המעורבים מחדש.
היום הגיעו בני משפחת סלמסה למגרש בגבעת אולגה והופתעו לגלות את חמשת כוכבי הקבוצה המקומית כשהם עורכים את החימום לקראת המשחק הגורלי כשהם לבושים עם חולצות הנושאות את השם סלמסה , בני המשפחה הודיעו כי ימשיכו במאבק עד אשר יועמדו השוטרים המוערבים לדין .
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.