במשטרה חוששים שהסכסוך עלול לגרום לפגיעה בחפים מפשע. לאחרונה התקבל במשרדי המודיעין בתחנת חדרה מידע מודיעיני מוצק המצביע על סכסוך קשה שמתנהל בין שני העבריינים
אנשי מחלק הבילוש והמודיעין של תחנת חדרה הגיעו בימים האחרונים לביתו של עבריין בכיר מחדרה בשנות ה-20 המאוחרות לחייו בכדי להזהיר אותו לבל יפגע בעבריין אחר תושב האיזור בשנות ה-40 לחייו עימו הוא הסתכסך לאחרונה עקב סכסוך כספי הנוגע לאחד מאנשיו של העבריין האחר ודרישתו הנחרצת של העבריין החדרתי לפרוע את החוב מיידית.
לאחרונה התקבל במשרדי המודיעין בתחנת חדרה מידע מודיעיני מוצק המצביע על סכסוך קשה שמתנהל בין שני העבריינים שבמהלכו ניהלו השניים שיחה טלפונית נוקבת שעלתה לטונים גבוהים ובמהלכה הושמעו איומים הדדיים שמתפרש מהם כי מישהו עתיד להיפגע.
בשל העובדה כי מצד אחד מדובר בעבריין חדרתי בכיר שלאחרונה שמו נקשר בכמה פרשיות מרכזיות באיזור חדרה ומחוצה לה ומצד שני בעבריין מקומי המקושר לארגון פשיעה גדול הפועל בצפון הארץ הוחלט במשטרה לנקוט בפעולת מנע וליידע את העבריין החדרתי כי עיני הבלשים פקוחות אחריו ואם במקרה יאונה משהו רע לעבריין האחר הוא הראשון שיוחשד במעשה. העבריינים הוזהרו כי הם עלולים להיפגע.
על פי המיפוי המשטרתי העבריין החדרתי משתייך לחבורה מקומית שגורמת לא מעט כאבי ראש למשטרה אולם לאחרונה הוא התחבר באופן הדוק לארגון פשיעה גדול מאיזור תל אביב והתחבב מאוד על ראשי הארגון שרואים בו שותף לכל דבר וכאחד שאפשר לסמוך עליו.
קצין בכיר המקורב לחקירה אמר כי במשטרה חוששים שבמסגרת הסכסוכים בין העבריינים באיזור חדרה עלולים להיפגע חפים מפשע ולכן המשטרה עושה ככל שביכולתה ואף מעבר לכך בכדי למנוע מאותם גורמים עבריינים להתחמש ולהוציא את תוכניותם לפועל.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 11.12.2025
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.