מענק מעיריית חדרה לטוהר בוטבול סגן אלוף אירופה בג'ודו
חן קורקוס יום שלישי,
20 בדצמבר 2016, 14:39
עיריית חדרה מקדמת ומטפחת את הספורטאים בעיר. סגן אלוף אירופה בג'ודו עד גיל 23 קיבל מענק מיוחד לרגל זכייתו בתואר על פי הנחייתו של ראש העירייה צביקה גנדלמן. בעירייה מקדמים גם הליך שיעניק לספורטאים המצטיינים בטחון כלכלי שיאפשר להם להתמקד בספורט
עיריית חדרה באמצעות החברה לפיתוח התיירות העירונית, נחלים, תאמץ את הג'ודוקא החדרתי טוהר בוטבול והעניקה לו מענק כספי על זכייתו במדליית הכסף באליפות אירופה עד גיל 23 שנערכה בחודש שעבר. בוטבול יקבל מענק בגובה 20,000 שקלים על זכייתו במדליית הכסף. במקביל החלה העירייה באמצעות החברה לפיתוח התיירות, בהליך הענק מילגות לספורטאים מצטיינים בענפים השונים, ברמה בינלאומית, בכדי לסייע להם להתקדם ולהתפתח.
בימים אלה, כאשר הספורטאים נלחמים על מעמדם ושכרם, עיריית חדרה דואגת לספורטאים בני העיר ובמקביל באיגוד הג'ודו משתפים פעולה עם היוזמה, מה שמשרת כלכלית את הספורטאים עצמם.
מענק לטוהר בוטבול (צילום: יח"צ)
ראש העירייה צביקה גנדלמן: "טוהר הוא גאווה עירונית וסמל למצוינות ומקצוענות. הוא גם מהווה מקור גאווה לתושבי העיר ולכן החלטתי שבכדי לסייע לו לממש את הפוטנציאל האישי, אנחנו כעירייה נסייע לו כלכלית. שמחתי להיפגש עם מאמנו אורן סמדג'ה, ללמוד על הפוטנציאל הגדול ואני מאמין שטוהר ימשיך להצטיין ולייצג את העיר חדרה בפרט ומדינת ישראל בכלל, בכבוד בכל העולם".
אורן סמדג'ה: "טוהר בעל פוטנציאל גדול ונקודת ההתחלה שלו גבוהה מאוד. מגיל 4 הוא מתאמן תחת הדרכתי האישית ואני מאמין ביכולת שלו להתקדם על לייצוג המדינה בטוקיו 2020 . הענקת מילגה וחסות לטוהר תעזור לו להתמקד במטרה ועל כך אני מודה לחברה לפיתוח התיירות נחלים. כשנפגשתי איתם ראיתי את הכוונות לתמוך בטוהר ולתת לו את השקט הנחוץ. בפגישות שקיימתי עם ראש העיר צביקה גנדלמן נוכחתי לדעת שמדובר במקצוען אמיתי שדואג לרווחת התושבים ולספורט בעיר. כולי הערכה אליו".
מנכ"ל החברה לפיתוח התיירות נחלים, מתניה כחלון: "אנחנו גאים בטוהר ומרגישים גאווה גדולה לתמוך בו ומאמינים שהוא יגיע רחוק. טוהר יהיה השגריר של העיר חדרה וייצג אותו בכבוד. כבר בתקופה הקרובה טוהר יפגש עם בני נוער בעיר ויהווה מודל לחיקוי למצוינות ומקצוענות".
טוהר בוטבול: "אני שמח וגאה לקבל את המענק הכספי ורוצה להודות לחברה לפיתוח התיירות על התמיכה והעזרה. אני מבטיח להיות ממוקד במטרה ולייצג בכבוד את העיר חדרה בכלל ואת החברה לפיתוח התיירות בפרט. מדובר בחלום שמתגשם ואני גאה להיות חדרתי".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.