אלמנתו, חברת הכנסת נאוה בוקר אמרה בטקס: "מי שהכיר את ליאור יודע כמה נשמה ולב היו באיש הזה. כמה נתינה, מסירות ואהבה כמה הקרבה למען הזולת"
בבית העלמין בפרדס חנה, נערכה אתמול אזכרה לזכרו של תת ניצב ליאור בוקר ז"ל שניספה באסון הכרמל לפני 6 שנים. באזכרה השתתפו חברים, מכרים, בני המשפחה, נציגי ציבור, סגל הפיקוד הבכיר של המשטרה בהם מפכ"ל המשטרה רוני אלשייך, סגנו ניצב זוהר דביר וקצינים רבים
אלמנתו חברת הכנסת נאוה בוקר אמרה: "מי שהכיר את ליאור יודע כמה נשמה ולב היו באיש הזה. כמה נתינה, מסירות ואהבה
כמה הקרבה למען הזולת כמו הדרך בה מצא את מותו. ולנו לא נותר אלא להמשיך ולספר את הסיפור של ליאור ושל 43 הנספים הנוספים. לזכור ולא לשכוח.
גל השריפות האחרון החזיר אותנו אחורה בעיתוי מצמרר אל אותם ימים נוראים שעברנו. וזו ההזדמנות לומר תודה לכל הכוחות שפעלו בשטח. היום לפני שש שנים בדיוק ליאור יצא מהבית לעבודה ולא חזר. בבוקר הוא נישק אותי כהרגלו לשלום ומי היה מתאר לעצמו שזאת תהיה הפעם האחרונה. ומה שנותר מאז, אלו רק הזכרונות והגעגוע שאין לו סוף, כי הזמן לא מרפא.
ליאור הקריב את חייו כדי להציל אחרים ואנו חיים עם הידיעה הזאת ומתגעגעים אליך כל יום, אוהבים וכואבים״.
בהצדעה המפכ"ל מול קברו של ליאור בוקר ז"ל (צילום: שלומי גבאי)
מפכ"ל המשטרה אלשייך אמר: "שירת חייו של ליאור ז"ל נפסקה בשיא פריחתה אך דמותו לעד תלווה אותנו. כאשר נלחמנו אל מול האש עמדו מולנו בכל רגע דמותו של ליאור וחבריו אשר קיפחו את חייהם בגבורה עילאית באסון הכרמל. ליאור יכול היה להימנע מסיכון עצמי אך בחר להיכנס לאש בגבורה לנסות להציל סוהרים שנלכדו באוטובוס. על כך הוא קיבל את עיטור המופת של המשטרה. דמותו של ליאור ז"ל מהווה סמל ומופת לכל שוטר וקצין במשטרת ישראל".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.