אלוף-משנה דן גולדפוס: "חטיבת הנח״ל היא סמל, סמל של גבורה ולחימה, ובד בבד סמל של שירות ותרומה".
בטקס החלפת מפקדים שנערך אתמול מונה אלוף-משנה דן גולדפוס למפקד חטיבת הנח"ל. הטקס נערך באנדרטת חטיבת הנח"ל בפרדס חנה, במעמד מפקד פיקוד הדרום, אלוף אייל זמיר, מפקד עוצבת "הפלדה", תת-אלוף אמיר אבולעפיה, מפקדי ולוחמי החטיבה, בני משפחה ומוזמנים נוספים. אלוף-משנה דן גולדפוס מחליף בתפקידו את אלוף-משנה עמוס הכהן אשר כיהן בתפקיד במהלך השנה וחצי האחרונות ופורש מצה"ל לאחר 25 שנות שירות.
מדברי מפקד עוצבת "הפלדה", תת-אלוף אמיר אבולעפיה: "חטיבת הנח"ל נמצאת בימים אלו בשיאה של הפעילות המבצעית והמאתגרת ברצועת עזה וביהודה ושומרון. עלינו להתאים עצמנו לאתגרים המשתנים ולהיערך לבצע כל משימה שתוטל עלינו בפיקחות ובאופן נחוש. עמוס, הינך קצין מנוסה, בחזית העשייה המבצעית, עמדת במבחן הפיקוד תחת אש במבצעים ובמלחמות ואף נפצעת במהלך מלחמת לבנון השנייה. אני מבקש במעמד זה להודות לך על תרומתך העצומה לביטחונה ולחוסנה של מדינת ישראל ולאחל לך הצלחה בהמשך הדרך.
גולדפוס, הינך איש מעשה, מנהיג ואיש מקצוע. משוכנע ביכולותייך להמשיך ולהוביל את חטיבת הנח"ל בהצלחה לכל משימה לה תידרש".
מדברי מפקד חטיבת הנח"ל היוצא, אלוף-משנה עמוס הכהן: "לאורך כל הדרך האמנתי באנשים, ביכולתם, בתבונתם ובמסירותם, וכן בהקשבה ובמתן חופש פעולה לכפופים לי.
המשיכו להוביל, המשיכו לפעול במצוינות והמשיכו לשמר את 'היתרון האנושי'. בנימה אישית עוד יותר, אני מסיים מסע ארוך שהחל בגיל 14 כחניך בפנימייה הצבאית והמשיך בתפקידים רבים ומרכזיים בטובות שביחידות ובליבת הפיקוד המבצעי של צה"ל. גופי נושא צלקות משתי פציעות שעברתי וזכרוני נושא דמויות של חברים ושותפים ששילמו בגופם ובנפשם על עמידתנו במשימה. אני גאה על הדרך, אני יוצא לדרך חדשה יחד עם משפחתי ומאחל הצלחה לכולכם. עלו והצליחו".
מדברי מפקד חטיבת הנח"ל הנכנס, אלוף-משנה דן גולדפוס: "חטיבת הנח״ל היא סמל, סמל של גבורה ולחימה, ובד בבד סמל של שירות ותרומה. זוהי עבורי זכות גדולה וכבוד רב להוביל את הלוחמים והחיילים הטובים ביותר שיש לחברה הישראלית ולצה"ל. אני רוצה להודות למפקדיי שנותנים בי אמון ומניחים בידי את הזכות והכבוד לפקד על חטיבת הנח"ל. עמוס, בשמי ובשם החטיבה כולה אני רוצה להודות לך על שנתיים של עשייה, מסירות ועבודה אין קץ".
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.