מדיווח ראשוני עולה כי נהג רכב הפרטי נמלט ככל הנראה מניידת בכביש 2 סמוך למחלף חבצלת ונסע בניגוד לכיוון התנועה. במהלך הבריחה הוא התנגש במשאית ונהרג במקום. שניים נוספים נפצעו ומצבם קל
חובש בכיר במד"א ראובן איבגי (צילום: דוברות מד"א)
צעיר כבן 19 נהרג הבוקר סמוך לשעה 05:30 דרומית לחדרה בהתנגשות עם משאית. מדיווח ראשוני של המשטרה עולה כי נהג רכב הפרטי הבחין ככל הנראה בניידת בכביש 2 סמוך למחלף חבצלת לכיוון דרום והחל בבריחה ובנסיעה בניגוד לכיוון התנועה תוך שהוא מסכן את הנהגים האחרים בכביש. מהמשטרה נמסר עוד כי במהלך הבריחה הרכב התנגש במשאית ומותו של הנהג נקבע במקום. שניים נוספים נפצעו ומצבם קל.
כתוצאה מהתאונה כביש 2 נסגר לתנועת כלי רכב מצפון לדרום סמוך לנתניה.
הרכב הפרטי המרוסק מעוצמת ההתנגשות (צילום: דוברות מד"א)
ממד"א מרחב שרון נמסר כי בשעה 05:20 התקבל דיווח במוקד 101 על תאונת דרכים בין מספר כלי רכב ומשאיות בכביש 2 סמוך למחלף חבצלת לכיוון דרום. חובשים ופראמדיקים של מד"א הגיעו לזירה ודיווחו על צעיר שנלכד ברכב כשהוא ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו במקום. בנוסף העניק הצוות טיפול רפואי לשניים נוספים שפונו לבי"ח הלל יפה 2 במצב קל.
בשל עוצמת התנגשות החזקה בין הרכב הפרטי למשאית הוזעקו לזירה צוותי כיבוי וחילוץ שפעלו לחלץ את נהג הרכב הפרטי שנלכד. להב מיכה תורגמן קצין כבאות והצלה אמר: "מדובר בנהג רכב שככל הנראה נסע בניגוד לתאונה והתנגש במשאית. כתוצאה מהפגיעה הנהג נהרג והיה לכוד ברכב. ביצענו פעולות חילוץ באמצעות ציוד חילוץ הידראולי במהלכן חתכנו את הרכב וחילצנו את הלכוד".
המשאית והרכב הפרטי בזירת התאונה (צילום: דוברות מד"א)
חובש בכיר במד"א ראובן איבגי ופאראמדיק מד"א אייל דרורי סיפרו: "כשהגענו למקום המראה היה קשה מאוד, ראינו רכב פרטי מעוך צמוד למעקה הבטיחות על הכביש ובסמוך משאית עם מעיכה בחזית, ובנוסף כחמישה כלי פגועים, ברכב הפרטי שנמעך נלכד צעיר כבן 19, הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם פגיעה רב מערכתית, לאחר שחילצנו אותו מהרכב בסיוע הכיבוי ביצענו בדיקות רפואיות , הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו. 2 גברים, נהגי משאית שנחבלו קיבלו טיפול רפואי ופונו לבית חולים כשמצבם קל".
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!