המתלוננת טענה שהכרתה היתה מעורפלת והיא לא מבחינה במעשיה. מנגד טענו השלושה כי כל האקטים המיניים היו בהסכמתה המלאה מבלי שאף אחד הכריח אותה. הסניגור: "ישנו פער תהומי בין החשד אשר יוחס למרשי אל מול המציאות"
המשטרה שיחררה את שלושת החשודים באונס הצעירה מפרדס חנה לאחר שזו התקשתה להוכיח לחוקרים כי השלושה קיימו איתה יחסי מין בניגוד לרצונה בעת שהייתה במצב של גילופין.
כזכור, השלושה נעצרו לפני כעשרה ימים לאחר שהצעירה בת ה-22 הגישה תלונה כנגד השלושה, וטענה כי בעת ששהתה בדירתו של החשוד המרכזי בן ה-26 מחדרה בעלו אותה כשהכרתה מעורפלת והיא לא מבחינה במעשיה. לאורך כל הדרך טענו השלושה כי כל האקטים המיניים היו בהסכמתה המלאה והיא זאת ששתתה וודקה לפי רצונה מבלי שאף אחד הכריח אותה.
משטרת חדרה (צילום: שלומי גבאי)
המשטרה יחסה לחשוד החדרתי את החלק המרכזי שכן הוא זה שהכיר אותה שבועיים קודם לכן ברשת האינסטגרם ואף ניפגש איתה מספר פעמים בהם קיימו יחסי מין מלאים. החוקרים סברו כי הוא הגה את הרעיון להביא עימו את שני קרובי משפחתו האחד בן 18 והאחד קטין בן 17, תושבי צפת לדירה ותכנן מראש כי השלושה יקיימו עימה יחסי מין בדירתו.
עו"ד רותם כהן (צילום: שלומי גבאי)
סנגורו של החשוד המרכזי, עו"ד רותם כהן, טען בבית המשפט כי מרשו חף מכל פשע וכל אשר אירע באותו המפגש עם המתלוננת היה בהסכמתה המלאה כשהיא מפוקחת ומודעת למעשיה. בנוסף, הוא דרש מהחוקרים לבצע פעולת חקירה הכרחית ולדגום טביעות אצבע מאותו בקבוק וודקה שנתפס בדירה וכך בעצם יוברר כי המתלוננת היא זו שאחזה בעצמה בבקבוק הוודקה ומזגה לעצמה כרצונה.
מעצרו של החשוד המרכזי שהוא כדורגלן מוכר הוארך מספר פעמים והחוקרים ביצעו פעולות חקירה רבות. אולם, נמנעו מלערוך עימות בין המתלוננת לבין החשוד המרכזי למרות דרישותיו החוזרות של הסנגור.
כשהבשילה החקירה והחוקרים הבינו כי מדובר בעצם במילתה של המתלוננת מול מילתם של החשודים ובהיעדר ראיות מספיקות המוכיחות כי החשודים כפו עצמם על המתלוננת נאלצה המשטרה לשחררם טרם תום ימי המעצר שנקבעו על ידי בית המשפט.
החקירה נמשכת ובימים הקרובים תגבש המשטרה את עמדתה האם מי מהחשודים עבר עבירה ברף הפלילי והתיק יועבר לעיון בפרקליטות.
בעקבות שחרור החשודים אמר כהן: "ישנו פער תהומי בין החשד אשר יוחס למרשי אל מול המציאות אשר התרחשה באותו ערב. שחרורו מהמעצר מדבר בעד עצמו ומלמד על העובדה כי אותו חשד - אינו כצעקתו"
בטקס קביעת המזוזה בביתה של חברת המועצה והמשנה לראש העיר ליאורה לוי, נצפו חוגגים: חבר המועצה נאור אזולאי, סגן ראש העיר שלו אלגלי, חבר המועצה יעקב תורג׳מן, סגנית ראש העיר שירי חגואל סיידון, איש החסד אלעזר פרץ, מנכ״ל היכל התרבות בני אפרים, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה סווטה בלומברג, חברת המועצה ורד פטאל, ועוד. למזל ולברכה.
למען הילדים: חגי שלום מנכ"ל ובעלים קבוצת טיב טעם וההנהלה הבכירה, ערכו בשבוע שעבר טקס חגיגי בסניף הדגל בנתניה לטובת פעילות עמותת Make-A-Wish Israel במטרה להגשים משאלות לילדים המתמודדים עם מחלות מסכנות חיים. במסגרת זו נחתם מבצע גיוס התרומות של רשת טיב טעם שגייסה לטובת הארגון סך של 112,750 ₪.
תערוכת יחיד: "המעיין - שמורת טבע" אפי ויסוצקי מציג תערוכה בשדרות אלרוב ממילא.
בסטודיו הסגור שנקרא “המעיין”, הוא יוצר בועה שקטה שבה ברונזה, ברזל וזכוכית הופכים לחיות דרוכות וחיות-נשימה. ויסוצקי לוכד רגעים של טבע פראי - קפיצה, דממה, תנועה – ומעניק להם נצחיות דוממת. הניגוד בין חומר קשיח לשבריריות הזכוכית יוצר מתח מרתק בין עוצמה לרוך. את התערוכה אוצרת גלית צימבליסט, והיא תוצג במהלך ינואר–פברואר 2026. שעות הביקור בהתאם לשעות פעילות המתחם. אוצרת | גלית צימבליסט.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!