הממצאים הועברו להמשך בחינה וזיהוי במכון לרפואה משפטית. במשטרה מציינים כי חלקי הגופה עלולים להיות הסימן למציאתה של תושבת האזור שנעדרה מביתה לפ]ני מספר חודשים
במוקד 100 התקבל אתמול דיווח בשעות אחה"צ מאזרחים שטיילו סמוך לישוב אביאל סמוך לזכרון יעקב כי מצאו עצם החשוד כחלק מגופת אדם ביער. עם קבלת הדיווח במשטרת ישראל, הוזנקו כוחות למקום וכן מעבדה ניידת של מערך הזיהוי הפלילי, כאשר חוקרים סרקו את השטח ומצאו עצמות גוף אדם.
הממצאים הועברו להמשך בחינה וזיהוי במכון לרפואה משפטית. פריטים נוספים שנתפסו בזירה הועברו לבדיקה במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.
חלקי הגופה עלולים להיות הסימן למציאתה של נעדרת מן האיזור. קצין החקירות של תחנת זכרון יעקב הגיע הערב יחד עם עובד סוציאלי אל משפחתה של הנעדרת, על מנת לעדכנם כי קיימת סבירות שמדובר בבתם שנעדרת מזה מספר חודשים.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.