תקציב נוסף בסך 25 מיליון שקלים לבניית אצטדיון עירוני
ראובן יגיל יום רביעי,
28 בנובמבר 2018, 12:07
עיריית חדרה גייסה 25 מיליון שקלים נוספים ממפעל הפיס לקידום הקמתו של אצטדיון כדורגל חדש ומודרני, כיאה לעיר עם קבוצה בליגת העל
עיריית חדרה גייסה 25 מיליון שקלים ממפעל הפיס לקידום הבנייה של אצטדיון כדורגל עירוני בחדרה., כיאה לעיר עם קבוצה בליגת העל.
סכום זה מצטרף לכ-13 מיליון שקלים הצפויים להתקבל בקופת העירייה מחברת "מייסדי חדרה" בעקבות מכירת מגרש מכבי, ועשרות מיליוני שקלים בגין היטלים ואגרות. הסכום הכולל של העסקה והאגרות אמור להגיע לכדי 37 מיליון שקלים, וביחד עם 25 מיליון השקלים שיתקבלו ממפעל הפיס, מגיע הסכום שבידי העירייה ליותר מ-60 מיליון שקלים.
גיוס הכספים מאפשר את קידום הקמתו של אצטדיון כדורגל עירוני חדש ומודרני, וזאת לאחר שהוועדה המחוזית לתכנון ובנייה כבר אישרה את התוכנית להפקדה.
תכנית האיצטדיון (צילום: דוברות העירייה)
האצטדיון, שתוכנן על-ידי משרד גולדשמידט ארדיטי בן-חיים אדריכלים, צפוי להכיל 8,000 מקומות ישיבה עם אופציה להרחבה לכ-12,000 מקומות ישיבה. המתחם יכלול קומה תפעולית למנהלה, מתחם לשחקנים, למאמנים ולשופטים, הכולל חדרי הלבשה, מקלחות, חדר רופא, וחדר ציוד. כמו כן מתחם עיתונות הכולל חדר ראיונות, עמדות צילום, חדר תקשורת ומתחם VIP מפואר, מתחם אימונים הכולל 2 מגרשי אימונים, טריבונה, שירותים, מלתחות ומזנון, מתחמי קהל, לובי גדול, מזנונים, שירותים, יציעים, מתחמי מסחר, מתחם חנייה ליותר מ-1,000 רכבים פרטיים ואוטובוסים.
בסך הכל מדובר בקומפלקס שישתרע על כ-122.6 דונם, מתוכם אצטדיון על שטח של 38 דונם, מתחם אימונים על שטח של 37.7 דונם, מתחם מסחר על שטח של כ-11 דונם, ומתחם חנייה על שטח של כ-35.5 דונם.
האצטדיון מתוכנן להיבנות במזרח העיר, והוא בעל חשיבות הן ברמה העירונית והן ברמה האזורית. הקמת האצטדיון תיתן מענה לצורך הקיים בעיר מזה שנים רבות למקום ראוי לקיום פעילות ספורטיבית, תרבותית וחינוכית.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".