ראש העיר שיבח את בכירי "אדרת אליהו" על ההישג ועל ההכרה בחשיבותה של ההשכלה ושל לימודי הליבה כנקודת פתיחה טובה יותר לחיים באמצעות רכישת מקצוע הולם
ראש העיר צביקה גנדלמן אירח בלשכתו את בכירי רשת המוסדות "אדרת אליהו", עליהם נמנה תיכון לבנות "באר מרים", כדי לשבחם על ההישג של בית הספר שהיה בין היחידים בארץ שהגיע ל-100 אחוזי זכאות לבגרות.
במפגש השתתפו נשיא רשת מוסדות "אדרת אליהו" הרב ישראל ביטון, מנכ"ל הרשת משה אלמליח, ומנהל מחלקת החינוך בעיריית חדרה שמעון כלפון.
בית הספר לבנות "באר מרים" הוקם בחדרה לפני כשש שנים כמענה לבנות המסיימות את לימודיהן בבית הספר היסודי. בית הספר מקנה להן לימודי ליבה ברמה הגבוהה, כולל תעודת בגרות, כדי שיוכלו להשתלב בתפקידים משמעותיים בשוק העבודה.
לאחרונה פרסם משרד החינוך את נתוני הזכאות לתעודת ברשויות המקומיות ברחבי הארץ, וציין בתי ספר ספורים שהגיעו ל-100 אחוזי זכאות, ביניהם גם בית ספר "באר מרים".
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!