ראש העיר שיבח את בכירי "אדרת אליהו" על ההישג ועל ההכרה בחשיבותה של ההשכלה ושל לימודי הליבה כנקודת פתיחה טובה יותר לחיים באמצעות רכישת מקצוע הולם
ראש העיר צביקה גנדלמן אירח בלשכתו את בכירי רשת המוסדות "אדרת אליהו", עליהם נמנה תיכון לבנות "באר מרים", כדי לשבחם על ההישג של בית הספר שהיה בין היחידים בארץ שהגיע ל-100 אחוזי זכאות לבגרות.
במפגש השתתפו נשיא רשת מוסדות "אדרת אליהו" הרב ישראל ביטון, מנכ"ל הרשת משה אלמליח, ומנהל מחלקת החינוך בעיריית חדרה שמעון כלפון.
בית הספר לבנות "באר מרים" הוקם בחדרה לפני כשש שנים כמענה לבנות המסיימות את לימודיהן בבית הספר היסודי. בית הספר מקנה להן לימודי ליבה ברמה הגבוהה, כולל תעודת בגרות, כדי שיוכלו להשתלב בתפקידים משמעותיים בשוק העבודה.
לאחרונה פרסם משרד החינוך את נתוני הזכאות לתעודת ברשויות המקומיות ברחבי הארץ, וציין בתי ספר ספורים שהגיעו ל-100 אחוזי זכאות, ביניהם גם בית ספר "באר מרים".
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.