חברי מועצת העיר חברי סיעת 'המחנה המאמין' בועז ביטון ולירון עמר, פנו לפני כחודשיים אל סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב, בדרישה לחדש את הפעילות של משרד הרישוי בחדרה.
במכתבם של חברי מועצת העיר אל סגן שרת התחבורה, נכתב: "לכבוד סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב, הנדון: בקשה לחידוש השירות בסניף משרד הרישוי בקניון לב חדרה. כבוד סגן השר, ברצוני לפנות אליך בנושא חשוב הנוגע לתושבי חדרה והסביבה. בחודשים האחרונים, סניף משרד הרישוי בקניון לב חדרה נסגר, דבר שהוביל לקשיים משמעותיים עבור התושבים באזור. חדרה, עיר בת 112,000 תושבים, כמו גם יישובים נוספים בסביבתה כגון פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, זכרון יעקב, גבעת עדה, בנימינה, חריש ואליכין, המשרתים יחד כרבע מיליון תושבים, זקוקים לשירותי משרד הרישוי בצורה נגישה וזמינה. אין זה סביר שעיר בגודל של חדרה, המשמשת כעיר מחוז לאזור רחב ומאוכלס, תיוותר ללא סניף רשות הרישוי. נכון להיום, התושבים נאלצים לנסוע לסניפים רחוקים בנתניה או חיפה. מדובר בנסיעה ממושכת ובלתי נוחה, במיוחד כאשר ישנן פעולות שאי אפשר לבצע דרך האינטרנט ויש להיות נוכחים פיזית במשרד הרישוי. יתרה מזאת, היכולת לקבוע תור בסניפים של נתניה או חיפה היא מוגבלת מאוד, ולרוב נדרשת המתנה של מספר חודשים. מצב זה גורם לעיכובים רבים ולטרחה רבה עבור תושבי חדרה והסביבה, שפוגעים בשגרת חייהם וביכולת לקבל שירותי רישוי במועד הנדרש. לאור זאת, אני מבקש את התערבותך האישית על מנת לחדש את פעילות סניף רשות הרישוי בקניון לב חדרה בהקדם האפשרי. חידוש שירות זה יעניק מענה לצרכים המידיים של התושבים ויקל עליהם בקבלת השירותים הנדרשים בצורה נוחה וזמינה. בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה מצדך. בברכה ובכבוד רב, בועז ביטון חבר מועצת העיר חדרה יו"ר סיעת 'המחנה המאמין', לירון עמר חבר מועצת העיר חדרה"
השבוע פנו מלשכתו של סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב אל חברי מועצת העיר בחדרה בכדי לעדכן אותם כי החל מיום ראשון 2.6.24 תחזור פעילות משרד הרישוי בקניון לב חדרה רחוב רוטשילד 40.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".