פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום חמור כנגד תושב אור עקיבא
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז לוד כתב אישום נגד אור לוין (21) מאור עקיבא, אשר תקף והכה באכזריות את בן זוגה של אימו באמצעות מצ'אטה.
על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד רעות נבון מפרקליטות מחוז מרכז (פלילי), בתאריך 01.12.2025 בשעות הערב, רכש הנאשם מצ'אטה בעלת להב באורך 43 ס"מ, ביקש מבן זוגה של אימו להיפגש עמו לשיחה ודרש שלא יספר על כך לאמו. לבקשת הנאשם, השניים נפגשו בשטח פתוח סמוך לצומת חפר בתואנה כי המקום יפה ובעל אוויר נקי. משהגיע המתלונן לנקודת המפגש, הורה לו הנאשם לצאת מרכבו ואחר כך לשכב על הרצפה, אז, רץ לכיוונו והכה אותו. בתגובה החל המתלונן להימלט מהנאשם, בעוד הנאשם רודף אחריו. במהלך המרדף, הלם הנאשם באמצעות מצ'אטה בראשו של המתלונן. הנאשם המשיך לרדוף אחרי המתלונן וגם כאשר נכנס לרכב, פתח את דלת הנוסע ודקר את המתלונן מספר פעמים.
עוד עולה מכתב האישום, כי בניסיון להימלט מהמקום שלח המתלונן לאשתו את מיקום המפגש וביקש ממנה להזמין משטרה בדחיפות. בהמשך, חייג שיחת חירום למשטרה על מצב רמקול, ורק אז הנאשם עזב את השטח באמצעות רכבו, השליך את המצ'אטה וטלפון הנייד שלו תוך כדי נסיעתו, כאשר הוא משאיר מאחור את המתלונן פצוע באופן קשה. המתלונן נמלט ממקום האירוע עד שהגיע לצומת חפר שם פגש בכוחות ההצלה.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של חבלה בכוונה מחמירה ושיבוש מהלכי משפט.
בבקשת המעצר ציינה פרקליטות מחוז מרכז, כי מסוכנותו החריגה של הנאשם נלמדת מרמת התכנון הגבוהה שקדמה לאירוע- רכישת המצ'אטה, והאלימות הקשה בה תקף את המתלונן, מעשים אלו מעידים על אכזריות ודפוס פעולה קר.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.