מחקירה ראשונית של המשטרה עולה חשד כי מדובר באירוע פלילי בשל סימני האלימות הקשים שנמצאו על גופה. פאראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה דיווחו כי מצאו אישה כבת 56 ללא רוח חיים וקבעו את מותה במקום
פאראמדיק מד"א יואב ליבוביץ (צילום: דוברות מד"א)
בשעה 19:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על אישה שנמצאה מחוסרת הכרה בדירה ברחוב שב"ל בפרדס חנה. פאראמדיק מד"א יואב ליבוביץ שהגיע לזירה סיפר: "בתוך הדירה שכבה אישה כבת 56 מחוסרת הכרה עם סימני אלימות בפלג גופה העליון. היא הייתה ללא סימני חיים ובתוך זמן קצר נקבע מותה." מפקד תחנת חדרה, סנ"צ יגאל בן לולו וכוחות נוספים של שוטרים ושוטרי זיהוי פלילי הגיעו למקום.
מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי מדובר באירוע פלילי והחקירה מתמקדת בכמה מישורים. על פי ההערכה מותה של האשה שהתגוררה לבדה בדירה נגרם כמה שעות קודם לכן.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.