השלטים הנושאים את שמות הרחובות בעיר יוחלפו בשלטים חדשים ומפורטים יותר, להנצחה ראויה של האישים שעל-שמם נקראים הרחובות
עיריית חדרה מובילה שינוי בשילוט הרחובות בעיר, ובתוך כך יצאה במכרז להחלפת שלטי הרחוב לשלטים מפורטים יותר. את המכרז הוציאה העירייה בהובלת מנהל מחלקת שילוט בעירייה, ברוך עווד. החברה הזוכה "טקסימדיה", תציב עבור העירייה עמודי רחוב חדשים שיישאו שלטי הכוונה ברורים שיכילו פרטים נוספים על כל מי שעל-שמו נקרא הרחוב.
לדברי המשנה לראש העיר, חדוה יחזקאלי, הממונה על תיק השימור, אומרת כי בכוונתה לעבור שלט אחר שלט כדי לדאוג שהאישים שעל-שמם נקראים רחובות העיר יונצחו כראוי. כך למשל יוחלף השלט ברחוב אחד העם בשלט חדש המכריז על שם הרחוב בתוספת הפירוט ע"ש אשר צבי (הירש) גינצברג; לשלט ברחוב נעמי שמר תתווסף הערה: ע"ש כלת הזמר העברי; השלט ברחוב אבשלום פיינברג יפרט: ע"ש הוגה רעיון ניל"י. לשלט ברחוב ארלוזורוב יוסיפו: ע"ש סופר ומדינאי, נרצח בתל אביב 1899-1933.
יחזקאלי: "בכל הקשור לשילוט ייראה השינוי ברחובותיה של העיר כבר בימים הקרובים. היה לנו חשוב לתת כבוד לאישים שעל-שמם נקראים רחובות עירנו, ולהנציחם כראוי על מנת שגם הדור הצעיר והדורות הבאים, ולו מעט, יידעו מי היו".
בנוסף לשלטי הרחוב יוצבו במסגרת המכרז גם לוחות מודעות חדשים, וכן יוחלפו חלק מתחנות האוטובוס במרכז העיר. החברה שזכתה תתחזק את כל העמודים והשילוט הנלווים, ותפיק לעירייה קמפייני חוצות עירוניים.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.