אשר איסו עלה מאתיופיה וכבר יותר מ-20 שנה הוא עוסק כגנן שמטפל ומטפח במסירות את המגרשים הירוקים עבור הגולפאים. השנה הוא החליט לראשונה להשתתף באליפות ישראל וזכה במקום הראשון
בשבוע שעבר זכה אשר איסו מאור עקיבא בתואר האלוף בקטגוריית המאסטרס באליפות ישראל בגולף לשנת 2020. אשר שעלה מאתיופיה בשנת 1991, התקבל לעבודה במועדון הגולף קיסריה בשנת 1994 ומאז הוא מטפל ומטפח במסירות את המגרשים הירוקים כדי להבטיח לגולפאים ולגולפאיות משחק תקין, מהנה וכייפי.
עם השנים חברי המועדון שמכנים אותו בחיבה 'טייגר וודס' בגלל הדמיון החיצוני והחיוך של אשר, הדביקו אותו ב'חיידק' הגולף ובשנת 2000 הוא החזיק לראשונה את המחבט. ועכשיו, בחלוף 20 שנים, כשהוא משתתף לראשונה באליפות ישראל, קטף אשר את המקום הראשון בקטגוריית המאסטרס אחרי שהביס את יריביו בקרב מתוח שנמשך 3 ימים.
ליאור פריטי ואשר איסו (צילום: נמרוד גליקמן)
"אני שמח, מתרגש וגם מופתע מהזכייה. כבר 27 שנים אני מגיע למועדון בשעות בוקר מוקדמות מאוד כדי לדאוג לכל האלמנטים של מסלול הגולף. לצערי, לא תמיד יש לי את הזמן הפנוי כדי להתאמן ולשחק משחק מלא של 18 גומות, מעולם לא לקחתי חלק בתחרויות משמעותיות, ולכן הניצחון שלי עוד יותר מתוק ומפתיע", מסר אשר איסו.
ליאור פריטי, סמנכ"ל פיתוח מסחר ותיירות ומנהל מועדון הגולף קיסריה, ברך את הזוכה המאושר וציין: "צוות המועדון וחברי המועדון מתרגשים מהזכייה המדהימה של אשר, שהפגין כישורי משחק מנטליים וטכניים מרשימים, ומאחלים לו עוד הצלחות רבות בעתיד".
באליפות ישראל בגולף לשנת 2020 שהתקיימה במועדון הגולף קיסריה, השתתפו כ-120 גולפאים וגולפאיות. התחרות נערכה בכפוף לכללי 'התו הסגול', תוך הקפדה יתרה על הנחיות משרד הבריאות. במהלך שלושת ימי האליפות, כשהם מתחרים במספר קטגוריות שונות, הציגו המשתתפים כישורי משחק נהדרים ורוח איתנה כשהם לא נותנים לאילוצי הקורונה המחמירים להעכיר את החוויה והאווירה הייחודית של האליפות.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!