בשיתוף פעולה של העירייה עם מד"א החלה לפעול נקודת הזנקה בבית אליעזר, וכעת נבחנים מקומות אפשריים לפתיחת נקודת מד"א גם בשכונת גבעת אולגה
עם הפעלתה של נקודת ההזנקה של מד"א בבית אליעזר, נבחנות כעת אפשרויות לפתיחת נקודת הזנקה גם בשכונת גבעת אולגה.
כזכור, ביוזמת מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים, ובגיבוי ראש העיר צביקה גנדלמן, קידם בן-חיים פתיחת שתי נקודות מד"א בשכונות גבעת אולגה ובית אליעזר, בנוסף לתחנת מד"א הוותיקה בגבעת בילו.
עם איתור מקום הולם בבית אליעזר נפתחה נקודת הזנקה המצוידת באמבולנס ומעניקה את כל שירותי מד"א לשכונות מזרח העיר. לדברי ניר בן-חיים, הנקודה נמצאת בתקופת הרצה, ובקרוב יתחילו קורסי החייאה וקורסים נוספים של מד"א להרחבת הידע של התושבים.
במקביל, בשיתוף חבר המועצה צ'יקו וקנין, נבחנים אתרים פוטנציאליים נוספים במטרה לפתח נקודת הזנקה גם בשכונת גבעת אולגה.
לדברי בן-חיים, "עד לאחרונה פעלה בחדרה תחנת מד"א יחידה, שהייתה אמורה לתת שירות לכל העיר. המרחק של שתי השכונות הגדולות הממוקמות בקצה העיר, גבעת אולגה במערב ובית אליעזר במזרח, היווה מכשול לקבלת שירות מיידי, שלעתים הינו עניין של חיים ומוות. פתיחת נקודות מד"א נוספות תסייע למתן שירות מהיר ולהצלת חיים".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!