שיתוף פעולה של היחידה להתנדבות באגף הרווחה עם ונשות ויצו חדרה, המובילות בעיר את קבוצת "סורגות קהילה", יצר מיזם התנדבותי מחמם לב
עשרות צעיפים חולקו לקשישים מרותקי בית בחדרה, בשיתוף פעולה של היחידה להתנדבות באגף הרווחה בעיריית חדרה עם נשות ויצו המובילות את מיזם "סורגות קהילה" בחדרה.
מתנדבות מיזם "סורגות קהילה" נוהגות לסרוג בצוותא כובעים לחיילים ולנשים חולות סרטן, למטאטאי הרחובות של העירייה, לילדי מועדונית הרווחה, לתינוקות ופגים בבית חולים ועוד. גם בימי הסגר, למרות שנמנע מהן המפגש, הן ממשיכות לסרוג כל אחת בביתה.
שער ומאור לקראת החלוקה (צילום: דוברות העירייה)
בשיתוף פעולה עם היחידה להתנדבות של אגף הרווחה הן התגייסו לחמם קשישים מרותקי בית המשתייכים לתוכנית "קהילה לדורות" בגבעת אולגה, וסרגו במיוחד עבורם עשרות צעיפים בשלל צבעים.
את הצעיפים לבתים חילקו מנהלת פרויקט "קהילה לדורות" של אגף הרווחה רננה שער, הרכזת החברתית של הפרויקט דבי זוהר, ומנהלת היחידה להתנדבות יונה מאור. הקשישים התרגשו מהמחווה ומהביקור הביתי, ומיהרו ללבוש את הצעיפים.
מיזם הסריגה הוא חלק ממיזם עולמי, שמטרתו להילחם באופן פשוט ויצירתי באחת התופעות הקשות של העולם המערבי: הבדידות. על-פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, כ-50% מהנשים בגילאי 75 ומעלה, חוות בדידות, אשר יש לה השלכות פסיכולוגיות ופיזיולוגיות על תוחלת החיים.
קבוצות הסריגה משלבות נשים צעירות ומבוגרות המהוות חברה אחת לשנייה, ומעבירות את תוצרי הסריגה לאוכלוסיות שונות שנהנות מהם.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.