בהתאם לתקנות החדשות של הממשלה ומשרד הבריאות, תחודש קבלת הקהל באגפים השונים בעיריית חדרה החל מיום שלישי ה-9 במרץ
על-פי התקנות שהחלו מיום ראשון, "יש אפשרות לקבלת קהל במקומות שבהם ניתן לקבל קהל לפי התקנות, גם בעבור שירות שאינו חיוני, ובלבד שמדובר בשירות שלא ניתן לספק מרחוק או באופן מקוון". בהתאם לכך הנחה ראש העיר צביקה גנדלמן לחדש את קבלת הקהל בעירייה, כמובן לפי תנאי התו הסגול.
מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון ריכז את מנהלי האגפים כדי ליישם את התוכנית לקבל קהל בהתאם למדיניותו של ראש העיר. נקבע כי כלל האגפים ימשיכו לקבל קהל בתיאום טלפוני, כפי שנהגו עד כה. זאת למעט מחלקת הגבייה שאליה ניתן להגיע ללא תיאום. עם זאת יודגש כי בעקבות איסור ההתקהלות תותר שהות של עד 20 איש בתוך המחלקות. מעבר לכך יוצבו כיסאות המתנה מחוץ לבניין, שם יוכלו באי המחלקה להמתין על-פי העיקרון: אחד יוצא, אחד נכנס.
כמו כן, החל מה-9 במרץ כ"ה באדר תחזור העירייה לעבוד במתכונת הפיצול שהייתה נהוגה בימי שלישי, עד השעה 19:00. יצוין כי גם בימי הסגר עבדה העירייה עם הפנים לתושב. רוב שירותי העירייה המשיכו לפעול בצורה מקוונת, ותושבים שהגיעו לבניין העירייה זכו לשירות מעובדים שיצאו אליהם. בנוסף יצאה העירייה לשכונות וערכה קבלות קהל לתושבים קרוב לבית.
עוד יודגש כי קבלת הקהל מתאפשרת נכון לעכשיו בעקבות תקנות הממשלה, ותימשך בהתאם ובכפוף להנחיות עתידיות שיפורסמו על-פי רמזור ההדבקה והתחלואה מנגיף הקורונה.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".