בחירות 2021: החלה ההצבעה בעמדות לחולי קורונה בהלל יפה
מאת: ראובן יגיל יום שלישי,
23 במרץ 2021, 11:12
במרכז הרפואי הלל יפה הוצבו קלפיות לאפשר למטופלים להצביע, בין היתר במחלקות המיועדות לחולי קורונה
ראשון המצביעים במחלקה לזיהומיות א' היה יורי טקצ'נקו מחדרה, בן 73, המאושפז במחלקה 10 ימים. הוא לווה על ידי הצוות לקלפי. צוות הקלפי המיועד היה ממוגן כולו, כנדרש. אחריו הצביע מצארווה ג'לאל בן ה 45 מערערה, שגם הוא זכה לממש את זכותו הדמוקרטית, למרות האשפוז.
ד"ר טטיאנה מיכאלוב, מנהלת המחלקה: אני שמחה מאוד שיש אפשרותך לקיים את החובה הדמוקרטית החשובה הזאת גם לחולים המאושפזים כאן. הלוגיסטיקה של זה היא מאוד מורכבת, וכל הכבוד לצוות בית החולים שהתגייס למשימה החשובה הזאת.
אלכס גרינמן, אחראי מטעם בית החולים על הקלפיות בבית החולים: ב"הלל יפה" הוצבו 3 קלפיות, אחת המשמשת כקלפי נייד בין 2 מחלקות הקורונה. ו2 נוספות למטופלים ולעובדי בית החולים שלא יכולים להצביע בשל עבודתם.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".