מותו של הרוכב נקבע במקום. התאונה הקטלנית אירעה בהתנגשות בין האופנוע לרכב פרטי
רוכב אופנוע בן 29 מאור עקיבא, נהרג הערב סמוך לשעה 19:00 בתאונה שאירעה בין האופנוע לרכב פרטי ברחוב עליזה יאנסן בעיר. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה ביצעו באופנוען שנפצע באורח קשה מאוד בדיקות רפואיות ובסופן קבעו את מותו במקום.
המשטרה פתחה בחקירה מיד עם קבלת דיווח על התאונה. נהג הרכב פונה במצב קל למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה. בוחני התנועה הגיעו למקום והחלו בחקירת התאונה.
זירת התאונה (צילום: דוברות איחוד הצלה)
חובש רפואת חירום במד"א ניר זבישינסקי ופראמדיק מד"א ערן אגמון סיפרו: כשהגענו למקום ראינו גבר בן 29 שוכב על הכביש שלצידו אופנוע, הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית קשה מאוד, ביצענו בדיקות רפואיות מתקדמות ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו."
שמואל חריר חובש איחוד הצלה מסר: "מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ואופנוע. הענקתי סיוע ראשוני בזירה לרוכב האופנוע שנפצע קשה ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים הלל יפה בחדרה. כמו כן הענקנו סיוע לנהג הרכב שמעורב בתאונה שנפצע קל ופונה אף הוא לבית החולים".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.