הקייטנות ייערכו לילדי גן ועד כיתות ו' בכל רחבי העיר. המחזור הראשון ייפתח ב-1 ביולי ועד 22/7. בחלק מהמקומות ייפתח מחזור נוסף עד 5/8. הרישום ייפתח ביום רביעי, 2/6, בשעה 12:00 דרך פנאי העיר ומתנ"ס אולגה
עיריית חדרה תפעיל השנה בכל רחבי העיר מסגרות של קייטנות קיץ עירוניות. המחזור הראשון של הקייטנות ייפתח בתאריך 1 ביולי ויימשך עד ל-22 ביולי. בחלק מהמקומות ייפתח גם מחזור שני של קייטנות, בין התאריכים 25/7 ועד 5/8. הקייטנות מיועדות לילדים בגילאי גן ועד כיתות ו'.
את הקייטנות יפעילו פנאי העיר חדרה ומתנ"ס גבעת אולגה, והרישום למחזור הראשון ייפתח ביום רביעי, 2/6/21, בשעה 12:00. הרישום למסגרות בחדרה ייעשה דרך אתר האינטרנט של פנאי העיר חדרה, הרישום למסגרות במערב העיר (גבעת אולגה ועין הים) ייעשה דרך אתר האינטרנט של מתנ"ס אולגה. הרישום יסתיים ביום ראשון, 20/6/21, בשעה 12:00.
העלויות של הקייטנות: גני ילדים ובתי ספר עד השעה 13:00 – 300 שקלים. גני ילדים ובתי ספר עד השעה 16:00 – 980 שקלים.
קייטנות בכל רחבי העיר (צילום: pixabay)
מה התוכנית?
בגני ילדים – תכנית עשירה בדגש על הביטים רגשיים, תכנים לימודיים, פעילויות סנסו מוטוריות תנועתיות, יצירה והבעה בנושא צבעים, אולימפיאדה בגן, מסביב לעולם ופסטיבל בגן. אל הגן יגיעו מדריכים חיצוניים בתחום התאטרון התנועה והדרמה.
במסגרת התוכנית השבועית הצוותים החינוכיים ישלבו גם את תוכנית מעברים – ליצירת רצף חינוכי בין ילדי הגן לכיתה א', ותוכנית שמש בכיסים לחיזור תחושת החוסן והרווחה הנפשית האישית והעמקת הקשרים החברתיים בחברת הילדים
בבתי הספר - התוכנית עשירה וענפה עם דגש על היבטים חינוכיים מקצועיים בתחום חשבון, אנגלית, שפה ומדעים בשילוב עם הפעלות רגשיות וחברתיות. הנושא המרכזי לכיתות א-ד – "אוצר החברות", בשכבות ה-ו – "אני ואתה נשנה את העולם". אל בתי הספר יגיעו מפעילים חיצוניים בתחומי המוסיקה, תנועה פעילויות מים מרעננות ועוד ועוד.
הרישום הוא על בסיס מקום פנוי, "בשיטת כל הקודם זוכה" וללא עדיפות לגן מקור ו/או לילדים הרשומים לצהרונים. פתיחת הקייטנה מותנית במספר משתתפים. בכלל הקייטנות אין ארוחות בוקר. לקייטנות עד השעה 16:00 תוגש ארוחת צהרים חמה ומזינה בפיקוח משרד הבריאות.
ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן: "אנו שמחים להעניק לילדים שלנו את המסגרות החינוכיות והכיפיות הללו גם במהלך חודשי הקיץ. הצוותים שלנו דואגים לתכנים איכותיים שיאפשרו לילדים גם ליהנות וגם לצמצמם עוד קצת את הפערים שנוצרו בתקופת הקורונה. אני מאחל לכולם קיץ מהנה".
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!