במבצע אכיפה משולב של אגף אכיפה וביטחון ואגף החופים בעיריית חדרה עם משטרת ישראל, רשות הטבע והגנים והסיירת הירוקה, בוצעה השבוע אכיפה מסיבית ומוגברת לאורך חופי הים שבשטחה של חדרה
שוטרי השיטור העירוני בחדרה, יחד עם משרד הרישוי והקהילה בתחנת משטרת חדרה, הובילו השבוע מבצע אכיפה משולב בחופי הים בחדרה עם פקחי הרט"ג, הסיירת הירוקה ופקחי עיריית חדרה. במהלך הפעילות בוצעה אכיפה ומתן התראות לפינוי לבעלי אוהלים וקרוואנים שהוקמו על החופים וכן קרוואנים שנמצאים בשטחי השמורות, אכיפת עבירות ניקיון ורישום דו"חות בהתאם, וכן בוצעו ביקורות בעסקים ובדגש על מכירת אלכוהול ללא רישיון ואכיפה נגד עבירות רוכלות שונות.
המבצע המשולב בוצע בחלק הדרומי של החופים (מהחוף המוכרז באולגה דרומה), בהשתתפות גורמי אכיפה שונים, בין היתר על מנת למקסם ולייעל את יכולת האכיפה בנושא זה. גם אשתקד בוצע מבצע דומה, בו ניתנו דוחות על העמדת אוהלים פרטיים ומסחריים, קרוואנים, השלכת פסולת בחופי הים וכן על קיומם של מנגלים על המדשאות בחוף אולגה ועל זריקת הפחמים לדשא או לחנייה במקום.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.