בימים שלישי ורביעי השבוע ייערכו שני ערבים מיוחדים בהובלת מחלקת הנוער בחדרה, המוקדשים לחודש הגאווה
חודש יוני מצוין ברחבי העולם כחודש הגאווה. מטרתו של החודש היא קידום זכויות של הקהילה הלהט"בית, מאבק בלהט"בופוביה וחתירה לשוויון להט"בי. כדי לציין את החודש, מחלקת הנוער שבאגף נוצ"ץ בשיתוף הנוער העובד והלומד וארגון איגי יזמו ערב גאווה שמטרתו לדבר, להכיר ולהרחיב אופקים בנושא הקהילה הגאה.
הערב, שייערך ביום רביעי הקרוב (30/6) בשעה 19:00 בבית רם, ייפתח בתערוכה בחסות ארגון איגי. התערוכה מציגה סוגיות שונות הקשורות לקהילה הגאה בישראל ודרכה ילמדו בני הנוער על מי מרכיב את הקהילה הלהט"בית, מה זה להט"ביות ואיזה מאבקים קיימים כיום בקהילה הגאה בישראל.
אירועי גאווה. ליקי פאף (צילום: דוברות העירייה)
בהמשך הערב יגיע דולב רז - דראג קווין וחלק מהקהילה הלהט"בית, לספר את סיפור חייו וכיצד ומדוע הוא עושה מופעי דראג. בהרצאה יהיה מקום לשאלות ולשיח על הנושא. בסיומו של הערב יוקרן סרט גאה ויהיו כמובן הרבה נשנושים, מוזיקה וכיף.
את הערב כולו יוביל צוות מחלקת הנוער עם מדריכים מהנוער העובד והלומד וארגון איגי. המטרה היא לייצר שיח בוגר ומרחיב אופקים בנושא הקהילה הלהט"בית ולחגוג את סיום חודש הגאווה ביחד עם בני הנוער בעיר.
אגב, ביום שלישי (29/6) בשעה 19:00 ייערך במקלט 22 (גן הבנים) אירוע נוסף הקשור לחודש הגאווה. מלכת הדראג ליקי פאף תגיע לשיח גאה ומעצים על התמודדות עם בריונות, יציאה מהארון וגילוי עצמי. לפרטים והרשמה: צליל – 052-6466164.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.