בעקבות החום: עובדי הכפיים בעירייה יעבדו רק בשעות הבוקר
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
18 ביולי 2021, 10:11
לפני סיום יום העבודה, יצאו עובדי אגף שפ"ע, ברובעים השונים, לחלק מים קרים לעובדי הכפיים. בשעה 10:00 בדיוק כל העובדים סיימו את יום העבודה
בעקבות מזג האוויר והחום הקיצוני הצפוי בשלושת הימים הקרובים, הורה ראש העירייה, צביקה גנדלמן, כי עובדי הכפיים יעבדו עד השעה 10:00 בבוקר.
כמו כן כל העובדים, מצוידים בבקבוקי מים בצאתם לעבודה. במהלך שעות העבודה, אגף שפ"ע דואג להזרים בקבוקי מים קרים לעובדים. יודגש, כי העובדים כולם מקבלים שכר עבור יום עבודה מלא.
לפני סיום יום העבודה, יצאו עובדי אגף שפ"ע, ברובעים השונים, לחלק מים קרים לעובדי הכפיים. בשעה 10:00 בדיוק כל העובדים סיימו את יום העבודה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.