בסוף דצמבר יפוג תוקפם של תווי תושב שהונפקו במהלך 2019. כדי להימנע מדוחות ולהמשיך ליהנות מחנייה חינם בכל רחבי העיר, יש לחדש את התו
מחלקת החנייה בעיריית חדרה נערכת לחידושם של כ 13 אלף תווי תושב שהונפקו במהלך שנת 2019 ושתוקפם יפוג ב 31 בדצמבר 2021. תושבים אשר תו התושב שלהם יפוג בסוף דצמבר, יכולים לחדשו באופן מקוון בצירוף המסמכים הנדרשים, באתר העירייה, שם ניתן גם לבדוק את תוקף התו. בנוסף, ניתן להגיע למחלקת פיקוח החנייה בכתובת עין גב 5 בשעות קבלת הקהל:
בימים א'- ה' בין השעות 8:00-13:00, בימי ג' גם מהשעות 16:00-18:00
תושבים שבבעלותם יותר מרכב אחד, יגישו בקשה לתו תושב עבור כל רכב בנפרד. הפקת תו תושב כרוכה בתשלום 30 שקלים. תוקף התו עד 31 בדצמבר 2023.
הזכות לחנות חינם ברחבי העיר ובאזור הפארק (ללא צורך בהפעלת אמצעי תשלום כמו פנגו או סלופארק) נכנסת לתוקף מיד עם התשלום המקוון וקבלת אישור על כך. באמצעות תו תושב בתוקף נהנים תושבי חדרה מחנייה ללא תשלום בכל רחבי העיר ללא הגבלת זמן וללא צורך בהפעלת אמצעי תשלום מכל סוג, בכפוף להוראות השילוט המקומי.
בעלי תו תושב כללי רשאים לחנות ללא תשלום גם באזורי מע"ר ניתן למשך 3 שעות (במצטבר ליום) ובהפעלת אמצעי חנייה סלולרית (פנגו, איזיפארק וכדומה) שיחלו לגבות תשלום רק אחרי 3 השעות המותרות.
במחלקת החנייה מדגישים כי חנייה בתשלום תיאכף על תווי תושב שלא חודשו ולכן אינם בתוקף. כדי להמשיך ליהנות מחנייה חינם, על תושבי חדרה לחדש את התו שברשותם ולהדביק על שמשת המכונית את התו החדש. באמצעות תו תושב בתוקף נהנים תושבי חדרה מחנייה ללא תשלום בכל רחבי העיר.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".