תחום המשפחות הצעירות באגף נוצ"ץ בעיריית חדרה ממשיך להוביל תוכן איכותי למשפחות צעירות במסגרת 'קמפוס הורים', והפעם, הרצאתו של אסף כץ, מומחה לחשיבה יצירתית ומקים המיזם "ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם" | מוזמנים להמשיך ולהתעדכן בפעילויות ואירועי שיא בקבוצת הפייסבוק "משפחות צעירות בחדרה"
בשבוע שעבר התקיימה הרצאתו המרתקת של אסף כץ, יוצר, יזם, תסריטאי, מומחה לחשיבה יצירתית ומקים המיזם "ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם".
ההרצאה- 'לחשוב כמו ילד.ה', התקיימה במרכז הפנאי בית אליעזר במסגרת מיזם 'קמפוס הורים', המקיים מדי חודש הרצאות מטובי המרצים בתחום ההורות הצעירה, בהובלת תחום משפחות צעירות של מחלקת הצעירים באגף נוצ"ץ בעיריית חדרה.
חשיבה יצירתית. אסף כץ (צילום: דוברות העירייה)
הרצאתו של כץ, המלמדת אותנו איך לחשוב באופן יצירתי, או לחשוב כמו ילדים, נבנתה מתוך תובנות שלוקטו במשך שנים מהמיזם הייחודי 'ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם' המבוסס על עשרות אלפי ציטוטים מבריקים של ילדים, המציגים נקודות מבט יוצאות דופן על העולם.
ההרצאה משלבת סיפורים מרתקים ועובדות מפתיעות, ומספקת כלים מעשיים שיאפשרו לכם לחשוב שוב כמו ילדים ולהפוך לגרסה טובה ויצירתית יותר של עצמכם.
תחום משפחות צעירות, ששם לעצמו למטרה את עידוד זמן האיכות המשפחתי, נועד עבור כל המשפחות בעיר- ותיקות וחדשות כאחד, ומציע מגוון פעילויות קבועות ואירועי שיא ביניהם קורסי החייאת תינוקות וילדים, הרצאות להורים, טיולים, שי ליולדות חדרתיות, שי למשפחות חדשות בעיר, תחרויות, אירועי הפנינג, שעת סיפור ועוד.
עיריית חדרה ממשיכה להוביל תוכן איכותי עבורכם גם ב 2022, מוזמנים להמשיך ולהתעדכן במגוון הפעילויות בקבוצת הפייסבוק "משפחות צעירות בחדרה"
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.