עיריית חדרה נערכת להשלמת פרויקט הטיילת עד סוף חודש יוני
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
13 בפברואר 2022, 16:50
במסגרת הפרויקט רחב ההיקף, המהווה אחת מתכניות הדגל שמובילה העירייה כחלק מפיתוחו של אזור החוף בפרט ואזור מערב העיר בכלל, מתבצע פיתוח טיילת החוף, שטחים ציבוריים, פארק חופי ומגרשי חנייה | בסיור שערך במקום, שם ראש העיר דגש על סיום העבודות ברצועת החוף טרם פתיחת עונת הרחצה, וסיומן של כלל העבודות בשלב הנוכחי עד לסוף חודש יוני
ראש העיר ניר בן חיים קיים בשבוע שעבר סיור בחוף הים במטרה להתרשם מהתקדמות העבודות בפרויקט טיילת החוף. הסיור נערך בהשתתפותם של סגן ראש העיר והממונה על תיק ההנדסה רומן גישר, מנהל אגף חופים חיים ג'רבי, סגן מהנדס העיר ומנהל מחלקת פיתוח תשתיות אינג' הילאל פטימה ויועמ"ש העירייה שרון שרוני. במהלך הסיור הוצגה בפני ראש העיר סקירה על העבודות שכבר בוצעו במסגרת הפרויקט באמצעות חברת נחלים. בנוסף, הוצגו בפני ראש העיר העבודות המבוצעות בשלב הנוכחי של הפרויקט וכן את העבודות שצפויות להתבצע בעתיד הקרוב.
לאור כך שההיתרים הנדרשים להמשכן של העבודות ברצועת החוף יתקבלו בהקדם, ראש העיר הדגיש את החשיבות של סיומן של העבודות ברצועת החוף לפני פתיחת עונת הרחצה, כלומר עד לתחילת חודש אפריל, וכן סיומן של כלל העבודות בפרויקט עד לסוף חודש יוני הקרוב.
ראש העיר בסיור בטיילת (צילום: דוברות העירייה)
במסגרת הפרויקט הנרחב בוצעה פיתוח חלקה הצפוני של טיילת החוף, פיתוח האמפי, פיתוח נופי שבוצע במקום, עבודות תאורה, פיתוח, סלילה, ניקוז והסדרי תנועה ברחובות רחבעם זאבי וברוך בוארון. בנוסף, הוקמו סוכות מציל חדשות, שישמשו את צוותי ההצלה במקום הסוכות הישנות המיועדות להריסה, ובמסגרת העבודות יוקמו סככות צל חדשות גם בחלקו הדרומי של החוף, מתוכן ארבע סככות תהיינה מונגשות.
כמו כן, ייבנו שני מבני שירותים, מקלחות ומלתחות (דרומי וצפוני) ומבנה המנהלה הקיים ישוחזר, ישוקם וישופץ למבנה מנהלה חדיש. גם בנושא החנייה תתחדש רצועת חוף בשלושה חניונים חדשים עם כ 300 מקומות חנייה לבאי חוף הים, זאת בנוסף לחניון הצפוני, שבוצע בשלב א' של הפרויקט.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!