מאת: מערכת פלאשנט יום שלישי,
8 בנובמבר 2022, 05:42
ביום שלישי הבא (15.11) ייערך ברחבת העירייה הפנינג קהילה וביטחון על מנת להנגיש לציבור את פעילות כוחות הביטחון, ההצלה, השיטור והאכיפה וליצור חוויה לכל המשפחה * הכניסה חופשית
ביום שלישי הבא, 15.11.22, החל מהשעה 16:00, ייערך ברחבת עיריית חדרה הפנינג קהילה משטרה. האירוע מתקיים במסגרת השבוע הלאומי לבטיחות בדרכים וכחלק משבוע 360 של פיקוד העורף שייערך בעיר באותם ימים.
במהלך האירוע משתפים פעולה גופים רבים על מנת להנגיש לציבור את פעילות כוחות הביטחון, ההצלה, השיטור והאכיפה וליצור חוויה לכל המשפחה. האירוע מיועד לכולם - החל מתלמידי גני הילדים ועד לאוכלוסייה הבוגרת. בנוסף האירוע נגיש לאנשים עם מוגבלויות.
מה יחכה לכם באירוע?
יחידת הכלבנים - הצגת תכלית עם כלב אשר יודע למצוא ולאתר חומרים אסורים.
יחידת הפרשים תדגים פיזור הפגנות וצעידת הסוסים ותיתן הסבר עליהם.
ניידת סיור - המשתתפים יוכלו להיכנס לניידת, לדבר בכריזה ולהפעיל סירנה. המשתתפים יקבלו הסברים על פעילות יחידות הסיור.
ניידת תנועה - תציג את תכולת הניידת כולל מד-לייזר המודד את מהירות הרכבים, מכשיר לבדיקת אלכוהול (ינשוף או נשיפון), פנסים, קונוסים, אפודים וכ'ו.
ניידת השיטור העירוני - תציג את תכולת הניידת ופעילות הסדר הציבורי.
ניידת רפואה (אמבולנס) - תציג ותסביר על פעילותה בהגעה לזירה של תאונת דרכים ודרכי הטיפול בפצועים.
ניידת "איחוד הצלה" - אמבולנס ואופנועים - תציג ותסביר על פעילותה בהגעה לזירה של תאונת דרכים ודרכי הטיפול בפצועים.
רכב כיבוי אש - יציג את תכולת הרכב, כלי פריצה וניסור רכבים, אמצעים לכיבוי אש ואפודים וכן המשתתפים יוכלו ללבוש את החליפות ולהצטלם איתם.
רכב מתהפך - המדמה תאונת דרכים שבה הרכב התהפך וכיצד נחלצים מרכב הפוך וכיצד נמנעים בכלל מלהגיע למצב זה.
סימולטור נהיגה - המשתתפים יוכלו לנהוג ממש בסימולטור נהיגה תוך התייחסות לכלל מרכיבי הדרך ולהימנע מתאונות דרכים והיסח דעת.
מתקן "המשכנע" - אשר ישכנע את כולנו לחגור חגורת בטיחות.
עמדת פיקוד העורף - עמדת הסברה להתגוננות מפני ירי טילים ורעידות אדמה וכיצד להגיע מהר ככל האפשר למרחב המוגן.
פיקוד העורף - יחידת החילוץ - תציג את כל הכלים אשר מסייעים למחלצים לאתר ולחלץ פצועים באתר של קריסת מבנים.
האירוע יחל בשעה 16:00 ועד לשעה 19:00, וכאמור הוא פונה לכל המשפחה, לשלוש שעות של חוויה ולצידה למידה משמעותית שחשוב שכולנו נדע ונפנים, בכל הנוגע להתנהגות בכביש ובשעת חירום.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!