מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
29 באוקטובר 2023, 16:03
חוליית גנבים הצליחה לחדור לעיר חדרה ולגנוב רכבים
בתקופה בה חלאות אדם רוצחים אנשים בבתיהם, אונסים ובוזזים, חוליית גנבים חדרה לעיר חדרה, וגנבה רכבים פרטיים.
בעקבות האירוע הקשה פנה עו"ד יניב דרי במכתב דחוף לממלא עקום ראש העיר, בו ציין בין היתר:
אמש נוכחנו לראות כיצד מתבצעת פעולה של חדירה לשכונת מגורים באישון לילה וגניבת רכבים.
לצערנו במציאות הקיימת, הפער בין פלילי לפח״עי הוא ענין של שניות ומזל.
חשוב להבין כי, החדירה והתנועה החופשית של חוליית גנבים זהה לחדירת חוליית מחבלים, וכך הכרחי שנתייחס לכך. הפעם גנבו, להבא אולי יעשו דברים אחרים.
תפיסת הביטחון העירונית לוקה בחסר:
- אין כמעט מחסומים בכניסות וביציאות מהעיר לאורך כל הלילה. אין אנשים, אין אמצעים, אין שגרת ביטחון.
- אין סיורים או אמצעי זיהוי והתראה בפרדסים ובשבילי הגישה מכביש 9 ומכביש 65 - אלה צירי הגישה העיקריים שלהם".
לסיכום הוסיף עו"ד דרי:"
זה הזמן להפנות משאבים ולרכז מאמץ בביטחון האזרחי, בדגש על מוסדות החינוך, מרכזי קניות ועסקים, במרחב ההיקפי העירוני ובלילות להפגין נוכחות משמעותית שתרתיע וגם תעניק (לפחות תחושת) ביטחון.
אני סבור שנוכח מורכבות המשימה, זו העת למנות באופן מיידי ודחוף פרוייקטור מקצועי, בעל פניות מלאה, ולהקנות לו את מלוא הסמכויות וההאני שב ומדגיש את שיתוף הפעולה והעזרה שאנו מציעים כדי להוביל את העיר בבטחה בתקופה המאתגרת בה אנו מצויים ובה נדרשים פתרונות מחוץ לקופסה".
כנסו ללינק וצפו בקלות הבלתי נסבלת של גניבת רכבים בחדרה:
https://did.li/5j6w5
לחצו על הלינק וצפו בגניבת הרכבים https://did.li/5j6w5
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".