מאת: פלאשנט חדשות יום שישי,
17 בנובמבר 2023, 07:58
בלעדי: עובדת בעיריית חדרה התלוננה במשטרה בטענה כי ממלא מקום ראש העיר איים עליה
לא רגוע בעיריית חדרה. אתמול, חמישי, נשבר שיא חדש, כשעובדת עירייה התלוננה במשטרה שממלא מקום ראש העיר, ניר בן חיים, איים עליה.
הפרשה החלה בשעות הבוקר כשממלא מקום ראש העיר, קיים פגישה פוליטית' כך לדברי חבר המועצה טספאי אדרג'או, בלשכתו, עם נציגים מהעדה האתיופית. דקות לאחר פתיחת הפגישה, קבל בן חיים הודעת וואטסאפ, מהמשנה לראש העיר, טספאי אדרגאו, שכתב לו:" אתה עושה פוליטיקה זולה אני אחשוף לציבור הכל"
בן חיים נדהם מהעובדה שאדרגאו יודע מעצם קיום הפגישה וניגש למשרדו של אדרגאו, שלא היה בכלל בעירייה, דבר שהדהים את בן חיים עוד יותר.
במשרד היתה המזכירה, רחל הדנה שטוענת כי בן חיים ניגש אליה בצורה מאיימת, ביקש לראות את מכשיר הפלאפון והשיחות היוצאות מימנו. הדנה מתארת, כי בן חיים דיבר בצורה מאיימת ואף ציין: "לא כדאי לך שאני יעשה מעשה".
עוד בטרם נגשה למשטרה, הדנה דיווחה על האירוע ליועצת המשפטית עו"ד שרון שרוני ומבקרת העירייה, יוכי דהן.
הדנה מציינת בתלונתה, כי כשעתיים לאחר האירוע, הודיעו לה כי מורידים לה שעות נוספות בעבודה. בשיחה איתה (השיחה מוקלטת והועברה למשטרה) נאמר לה מפורשות שאלו ההנחיות שהתקבלו ולא ידעו להסביר למה.
בן חיים מצידו, שלח מכתב למנהל אגף ההון האנושי, ודרש לזמן את העובדת לבירור אצל מנכ"לית העירייה. במכתבו ציין בן חיים: "אני רואה בחומרה רבה את התנהגותה של עובדת העירייה מבקש לזמן אותה לדיון בלשכת המנכ"לית במיידי".
כאמור, העובדת הגישה תלונה במשטרה בתחנת זכרון יעקב, כנגד ממלא מקום ראש העיר.
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!