מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
26 בנובמבר 2023, 09:12
לבית משפט השלום בחדרה הוגשה תביעה כנגד העירייה בגין מפגע בכביש שגרם לתאונה
חברת פריים לי ניהול ציי רכב, הגישה תביעה על סך 21,324 שקלים כנגד עיריית אור עקיבא, הגין נזק שנגרם לרכב שבבעלות החברה, בזמן שנסע ברחובות אור עקיבא.
על פי כתב התביעה בתאריך 27,3,23 נסע הרכב ברחוב הערבה באור עקיבא ליד מפעל מילגה. לפתע, נפגע הרכב משוחת ביוב בולטת בכביש המוגבהת ממפלס הכביש ומהווה מפגע לרכבים הנוסעים בדרך. כתוצאה מהפגיעה נגרם לרכב נזק רב, כך על פי כתב התביעה.
עוד נטען בתביעה, כי החברה פנתה לעיריית אור עקיבא בדרישה לקבל פיצוי, אולם בעירייה התעלמו מהדרישות, למרות שעל פי כתב התביעה, לעירייה יש אחריות מלאה על תקינות הכבישים בשטח השיפוט שלה.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.