מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
17 בדצמבר 2023, 20:03
הוארך בשלושה חודשים צו ההרחקה של תושב חדרה ממהנדס העירייה
שופטת בית משפט השלום בחדרה, נורית הרצמן אבי-יצחק, האריכה בשלושה חודשים את צו ההרחקה שהוצא כנגד תושב העיר, א.ת, שהשתולל במשרדי אגף ההנדסה בעיריית חדרה ואיים על מהנדס העיר, נדב הדר.
בדיון שנערך הבוקר, ראשון, טען התושב: "אני בלי חשמל ולא התקלחתי שבוע ימים. למחבלים אתם נותנים חשמל ולי לא? למחבלים במנהרות נותנים חשמל. הקרוואן היה מחובר לחשמל ודוד שלי יצא מהקרוואן בשנת 2017 עכשיו זה אומר לי אין חשמל. אם אתם לא מחברים אותי לחשמל תשלחי אותי לבית סוהר שם יש מקלחת".
נדב הדר אמר בדיון : "אין פה שום מוצא חוקי. בפעם השנייה שהוא התפרץ אלי למשרד הבאתי את היועצת המשפטית של העיריה ולא ניתן לתת חשמל זמני".
השופטת נרית הרצמן אבי – יצחק ציינה בהחלטתה : "אחר ששמעתי את המשיב, והתרשמתי באופן בלתי אמצעי מהתנהגותו בפניי המעידה כי המשיב מתקשה לשלוט בעצמו וגם במהלך הדיון הרים את קולו שוב ושוב והפנה תנועות מאיימות לעבר המבקש, אני מאריכה את תוקפו של הצו למשך 3 חודשים מהיום.
לאור המצוקה הקשה שעליה הצביע המשיב במהלך הדיון, מצב של העדר חשמל והעדר אפשרות לדאוג לצרכים בסיסיים שלו, המחלקה לשירותים חברתיים בעיריית חדרה תבדוק לאלתר כיצד ניתן לסייע למשיב בשלל הבעיות אשר שטח בפניי – בעיות כלכליות, בריאותיות, נפשיות, משפחתיות ועוד".
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!