העיר חדרה מרכינה ראש עם נפילתו בקרב של ניצן שסלר ז"ל
מאת: פלאשנט חדשות יום שלישי,
16 בינואר 2024, 12:12
בית ספר אילן רמון נפרד מניצן שסלר ז"ל
ניצן שסלר, בוגר בית הספר "אילן רמון" בחדרה נלקח מאיתנו בטרם עת במהלך פעילות מבצעית ברצועת עזה במלחמת "חרבות ברזל".
ניצן היה קסם של ילד. יפה תואר ,תלמיד חכם בעל חשיבה מתמטית גבוהה .
מדבריה של חן אסולין מורתו של ניצן בכיתה ג' –"ילד דעתן, ידע לעמוד על עקרונותיו ועל מה שחשוב עבורו, היה חבר טוב ונאמן לסובבים אותו ילד שקט ונעים הליכות, שבדרך שלו הציב לעצמו מטרות וכבש אותן לאט ובטוח".
לימור מורתו בכיתות ה-ו'- "ניצן הוא ילד שמהיום הראשון לספסל הלימודים נכנס מיד לליבי, ילד עם נשמה ענקית ,ערכי ובעל מידות טובות, היה לנו קשר מיוחד המבוסס על אמון כבוד והערכה. היה מצטיין בכדורגל ובכלל ספורטאי לדוגמה. באומץ ליבך הגנת עלינו -גיבור ישראל אתה. אוהבות ובליבנו לעד הצוות החינוכי של בית הספר " אילן רמון", חדרה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.