מורה אהוב ומוערך שם קץ לחייו לאחר שאחיו נהרג במלחמת חרבות ברזל
במוסד חינוכי מוכר ומוערך בחדרה, מתקשים להתמודד עם הטרגדיה קורעת הלב, שפקדה את המוסד. מורה, אהוב ומוערך במוסד, שם קץ לחייו, זאת לאחר שאחיו, נהרג במלחמת חרבות ברזל. מאז המקרה, מתקשים להתאושש בבית הספר מהמקרה הקשה.
המורה, איבד את אחיו שנפל במלחמה. קצין מוערך מאוד ודמות מוכרת ואהובה. המורה, התקשה להתמודד עם נפילתו של אחיו הגיבור ויום אחד החליט להתאבד וכך עשה.
גורם שמכיר את הסיפור הקשה מציין:" בבית הספר ידעו שהמורה במצוקה, אבל לא כל כך גדולה. הוא היה איש חייכן ואהוב וכך ניסה כל הזמן להמשיך להיות. אבל, הנפש נפגעה קשות והוא לא עמד בצער הנורא. חשוב לציין כי נושא ההתאבדויות בעקבות ה-7 באוקטובר לא זוכה להתייחסות ולחשיפה ולכן מקרים כל כך קשים, נעלמים מעיני הציבור. מדובר בעוד תוצאה קשה של המלחמה הזאת, שכשתסתיים, נבין את גודל האסון".
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".