לאחר שעיריית חדרה ניסתה להרדים את התושבים ולהתחמק מתיקון כביש בסוף - העבודות בוצעו
במשך שנתיים נאבקו דיירי רחוב אוסקר כהן בשכונת נווה חיים בעירייה. הכל החל כשתאגיד המים, מי חדרה, ביצע עבודות להחלפת צנרת המים ברחוב. הכביש נפתח לצורך העבודות, אולם אם סיומן, מי חדרה עזבו את השטח וטענו כי ריבוד הכביש מחדש הוא חלקה של העירייה.
התושבים פנו לעירייה, אולם שם הפנו אותם ל"מי חדרה". הבוקר, שני, החלה העירייה סוף סוף לתקן את הליקויים שגרמו לנזקים כבדים לרכבים של דיירי הרחוב.
"לאחר עבודת מטה ופגישות ואין סוף נדנודים עם מי- חדרה ועם מלכיאל אלבז ממונה אגף שפ"ע החלו לתקן את הנזקים שנעשו לכביש באוסקר כהן , כשמי חדרה החליפו את צנרת המים".
מעדכן תושב ברחוב ומוסיף: " מי חדרה סירבו לבצע את העבודות ועיריית חדרה לא היתה מוכנה לקחת את זה על עצמה, כלומר בחילופי ההאשמות נקבע שמי שעשה את הנזק יתקן אותו, וגם זה כאילו עושים טובה כי כבר סיימו את הפרויקט לפני שנתיים".
בסופו של תהליך וכשהדיירים הבהירו שהם עומדים לתבוע את העירייה ואת "מי חדרה" בגין הנזקים הכבדים שנגרמו להם, בעירייה החליטו לתקן את הכביש ברחוב!! לא רחבוד מלא!!
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.