הורים לילדים לא שולחים אותם לגן בשל טענות להתעללות בילדים ולאחר החדרת מכשירי הקלטה לגן
אתר החדשות פלאשנט חושף: טענות קשות כנגד צוות הגננות בגן עירוני בחדרה. מזה כמה ימים ההורים לא שולחים את ילדיהם לגן, לאחר שאחד ההורים החדיר לגן מכשירי הקלטה שתיעדו לכאורה, מקרים קשים.
אמא של אחד הילדים מספרת: "כבר לפני שבוע הגשנו תלונה במשטרה בשל החשד להתעללות. במקרה שלי הגננת הכתה את הבן שלי. בהתחלה הוא פחד לספר, אבל אחרי שילד אחר בגן סיפר לאמא שלו שהגגנת הרביצה לילד שלי והאמא סיפרה לי, הבן שלי שיחזר את המקרה".
מה קורה כרגע בגן?
"הגן מושבת, הילדים בבית. בעירייה לא ממש עושים משהו. פנינו לראש העיר, מחזיק תיק החינוך, אבל הוא כנראה עסוק ואין לו זמן לדבר אתנו. גם באגף החינוך לא ממש עושים משהו".
מה אומרים במשרד החינוך?
"הם רצו להכניס לגן צוות שילווה ויפקח, אבל לא הסכמנו. הילדים לא יחזרו, כל עוד הצוות הנוכחי נשאר שם. אין מצב שנפקיר את הילדים שלנו".
בשל חוק הגנת הקטין, לא ניתן לפרסם פרטים מזהים על הגן ועל שמות הילדים והוריהם.
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".