פנאי העיר חדרה מציבה בקדמת הבמה את גיבורי העל של ימינו - אנשי המילואים שנלחמים בחזית ובעורף בהגנה על הבית
עם פרוץ מלחמת 'חרבות ברזל', המילואימניקים התייצבו בהמוניהם והשאירו מאחור את שגרת החיים, המשפחה, העבודה והחיים האישיים כדי להגן על הבית ולסייע להבטיח את העתיד של כולנו. בין אם בלחימה ברצועת עזה ובגבול הצפון או בתמיכה מהעורף- המילואימניקים שלנו מהווים חלק משמעותי וחשוב בהתמודדות של צה"ל ומדינת ישראל במלחמה המתמשכת ובחברה הישראלית כולה, וזוהי זכותנו וחובתנו להוקיר את עשייתם ותרומתם בהגנה על תושבי ישראל וביטחון המדינה. עיריית חדרה, בשיתוף והובלת מחלקת הנוער ומחלקת צעירים בפנאי העיר, ויחד עם מינהל חברה ונוער מחוז חיפה, משרד החינוך, והעוגן למשפחות המילואים- אומרים תודה למילואימניקים ולמשפחותיהם ומזמינים אותם למגוון פעילויות קייציות ומהנות במיוחד בשבילם.ן.
במסגרת הקמפיין העירוני הכי מתוק שיש, פנאי העיר מזמינה אתכם לשורה של אירועי קיץ שווים למילואימניקים חדרתיים.
ערב סרט, פופקורן ושתייה בסינמה סיטי וסדנת סושי מטריפה לבני ובנות נוער בגילאי 10-18 בהובלת מחלקת הנוער בפנאי העיר ומועצת הנוער העירונית.
ערב נשי שכולו חגיגה עבור מילואימניקיות ובנות זוג של מילואימניקים במרכז קהיללה בחדרה, עם סדנת קוקטיילים פעילה, חווייתית ומגבשת, מוזיקה טובה, אווירה מושלמת, תחרויות ופרסים שווים, בהובלת עו"ד מירי נחשונוב מחזיקת תיק קידום מעמד האישה בשותפות עם מחלקת נוער ומחלקת צעירים בפנאי העיר.
מגוון פעילויות להורים וילדים במרכזי הפנאי ברחבי העיר, ביניהן סדנת שוקולד מתוקה במיוחד במרכז הפנאי 'קלור', פעילות מיוחדת ומפגש חווייתי ומלא אהבה עם כלבים במרכז הפנאי האזורי 'רעים', פעילות יצירה קייצית במסגרתה יכינו הילדים מובייל דגים צבעוני מצדפים ויצורי ים מרהיבים, ושעת סיפור תיאטרלית עם מבחר שירים וסיפורים קצרים ממיטב היצירה העברית במרכז הפנאי 'רימונים', סדנת פורטרטים וקריקטורות יצירתית, מצחיקה ומקרבת, וסדנת אפייה חגיגית להכנת עוגות בנטו, קייק פופס ועוד במרכז הפנאי בית אליעזר, והצגת ילדים בה סנאי קטן פוגש בלוט עקשן וקשה לפיצוח ויוצא למסע מרגש מלא בנחישות והתמדה, בשילוב פעילות יצירה כיפית וחינוכית במרכז הפנאי 'אופקים'.
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר חדרה: "מאבקם של אנשי המילואים הוא לא רק במלחמה, אלא גם בשמירה על העתיד שלנו כאן בבית. אנחנו, בעמותת פנאי העיר, מחויבים להוקיר את תרומתם החשובה והאמיצה בכל רגע, ונפעל להעניק להם ולמשפחותיהם רגעים של גאווה, הנאה והכרת תודה. בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה, נמשיך להציע פעילויות איכותיות שמחברות את הקהילה, ומזמינות את אנשי המילואים ומשפחותיהם להירגע ולהתפנות, כי הם בהחלט ראויים לכל רגע של תמיכה ואהבה מהעיר שלנו".
כל הפעילויות למשפחות המילואים מחכות לכם.ן בחוברת דיגיטלית מושקעת שהפיקה עיריית חדרה ובאתר פנאי העיר. מהרו להירשם.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.