פנאי העיר חדרה מציבה בקדמת הבמה את גיבורי העל של ימינו - אנשי המילואים שנלחמים בחזית ובעורף בהגנה על הבית
עם פרוץ מלחמת 'חרבות ברזל', המילואימניקים התייצבו בהמוניהם והשאירו מאחור את שגרת החיים, המשפחה, העבודה והחיים האישיים כדי להגן על הבית ולסייע להבטיח את העתיד של כולנו. בין אם בלחימה ברצועת עזה ובגבול הצפון או בתמיכה מהעורף- המילואימניקים שלנו מהווים חלק משמעותי וחשוב בהתמודדות של צה"ל ומדינת ישראל במלחמה המתמשכת ובחברה הישראלית כולה, וזוהי זכותנו וחובתנו להוקיר את עשייתם ותרומתם בהגנה על תושבי ישראל וביטחון המדינה. עיריית חדרה, בשיתוף והובלת מחלקת הנוער ומחלקת צעירים בפנאי העיר, ויחד עם מינהל חברה ונוער מחוז חיפה, משרד החינוך, והעוגן למשפחות המילואים- אומרים תודה למילואימניקים ולמשפחותיהם ומזמינים אותם למגוון פעילויות קייציות ומהנות במיוחד בשבילם.ן.
במסגרת הקמפיין העירוני הכי מתוק שיש, פנאי העיר מזמינה אתכם לשורה של אירועי קיץ שווים למילואימניקים חדרתיים.
ערב סרט, פופקורן ושתייה בסינמה סיטי וסדנת סושי מטריפה לבני ובנות נוער בגילאי 10-18 בהובלת מחלקת הנוער בפנאי העיר ומועצת הנוער העירונית.
ערב נשי שכולו חגיגה עבור מילואימניקיות ובנות זוג של מילואימניקים במרכז קהיללה בחדרה, עם סדנת קוקטיילים פעילה, חווייתית ומגבשת, מוזיקה טובה, אווירה מושלמת, תחרויות ופרסים שווים, בהובלת עו"ד מירי נחשונוב מחזיקת תיק קידום מעמד האישה בשותפות עם מחלקת נוער ומחלקת צעירים בפנאי העיר.
מגוון פעילויות להורים וילדים במרכזי הפנאי ברחבי העיר, ביניהן סדנת שוקולד מתוקה במיוחד במרכז הפנאי 'קלור', פעילות מיוחדת ומפגש חווייתי ומלא אהבה עם כלבים במרכז הפנאי האזורי 'רעים', פעילות יצירה קייצית במסגרתה יכינו הילדים מובייל דגים צבעוני מצדפים ויצורי ים מרהיבים, ושעת סיפור תיאטרלית עם מבחר שירים וסיפורים קצרים ממיטב היצירה העברית במרכז הפנאי 'רימונים', סדנת פורטרטים וקריקטורות יצירתית, מצחיקה ומקרבת, וסדנת אפייה חגיגית להכנת עוגות בנטו, קייק פופס ועוד במרכז הפנאי בית אליעזר, והצגת ילדים בה סנאי קטן פוגש בלוט עקשן וקשה לפיצוח ויוצא למסע מרגש מלא בנחישות והתמדה, בשילוב פעילות יצירה כיפית וחינוכית במרכז הפנאי 'אופקים'.
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר חדרה: "מאבקם של אנשי המילואים הוא לא רק במלחמה, אלא גם בשמירה על העתיד שלנו כאן בבית. אנחנו, בעמותת פנאי העיר, מחויבים להוקיר את תרומתם החשובה והאמיצה בכל רגע, ונפעל להעניק להם ולמשפחותיהם רגעים של גאווה, הנאה והכרת תודה. בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה, נמשיך להציע פעילויות איכותיות שמחברות את הקהילה, ומזמינות את אנשי המילואים ומשפחותיהם להירגע ולהתפנות, כי הם בהחלט ראויים לכל רגע של תמיכה ואהבה מהעיר שלנו".
כל הפעילויות למשפחות המילואים מחכות לכם.ן בחוברת דיגיטלית מושקעת שהפיקה עיריית חדרה ובאתר פנאי העיר. מהרו להירשם.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".