כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם
ילדים תמיד אהבו לחקות מבוגרים. כאשר ילדים משחקים בצעצועים שונים הם אוהבים להעמיד פנים שהם מבשלים כמו ההורים שלהם או כאשר הם משחקים עם פטיש צעצוע או מברגת צעצוע. באותו האופן ילדים אוהבים לנסוע בכלי רכב ממונעים ייחודים מאוד שמדמים כלי רכב אמיתי ממש כמו ג'יפ של אנשים מבוגרים. חשוב להדגיש שאין צורך שהילדים שלנו יהיו בעלי הכשרה או רישיון מיוחד בשביל לנהוג בכללי רכב כזה והכלים האלו מיועדים לילדים מגיל ארבע או חמש ועד גיל 13 אפילו.
איך כלי רכב ממונעים לילדים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם. כאשר אנחנו סומכים על הילד שלנו שיסע עם כלי רכב ממונע אנחנו גורמים לו להרגיש בטוח יותר בעצמו ולדעת שהוא גם יכול לסמוך על עצמו. חשוב מאוד לבחור לתת לילד שלנו הרגשה שאנחנו סומכים עליו ושאנחנו יכולים להרגיש שהוא ילד אחראי. חשוב שנסביר לילד שלנו לפני שאנחנו נותנים לו צעצוע מסוג זה כמה חשוב לשמור על כללי התנועה בכביש ובדרך ולהיות זהירים. כאשר הילד שלנו יבין את הסכנות בכביש – יהיה לו קל יותר לשמור על הביטחון האישי שלו.
כלי רכב ממונעים לילדים צילום: יח"צ
למה חשוב להשקיע בביטחון העצמי של הילדים שלנו?
חשוב להשקיע בביטחון העצמי של הילדים שלנו כי זה מה שיאפשר להם להצליח מבחינה חברתית ולימודית. אם אנחנו רוצים לחזק את הילדים שלנו אנחנו יכולים לעשות זאת על ידי שנרשום אותם לחוגים שונים כמו חוגי אמנות לחימה או חוגים אמנות שונים. גם אם נקנה לילדים שלנו ממונעים הם יוכלו ליהנות יותר מהשימוש בהם והביטחון העצמי שלהם יהיה גבוה יותר בהתאם.
איך צעצועים ואביזרי משחק יכולים לסייע לילדים שלנו ליצור קשרים חברתיים?
צעצועים ואביזרי משחק שונים כמו למשל כלי רכב ממונעים לילדים, יכולים לסייע לילדים שלנו ליצור קשרים חברתיים. ילדים אוהבים לשחק עם ילדים שיש להם צעצועים שלהם אין. אם הילד שלנו יהיה הילד היחיד ברחוב או בשכונה שיש לו כלי רכב כמשחק אז ילדים אחרים באופן טבעי ירצו לשחק אתו יותר ואז לילד שלנו תהיה הזדמנות להתחבר אתו.
בסופו של דבר, חשוב מאוד שנדע לחזק את הילדים שלנו ולגרום להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם. אם אנחנו רוצים לשפר את מידת הביטחון של הילדים שלנו בעצמם כדאי לנו לאפשר להם להתנסות במשחק עם צעצועים שונים. הבחירה לתת לילדים שלנו צעצועים שונים שהם יוקרתיים יותר ויוקרתיים פחות יכולה לשמח אותם מאוד ולאפשר להם להרגיש אהובים ומחובקים. אם אנחנו רוצים שהילדים שלנו ירגישו בטוחים בעצמם אנחנו חייבים לגרום להם להרגיש ולדעת שאנחנו אוהבים אותם מאוד ומקבלים אותם כמו שהם.
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".