מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה
שלב ראשון כמות מוזמנים
חלק מגני האירועים בחדרה מאפשרים להפיק אירועים קטנים של עד 150 מוזמנים, לעומת כאלה שמאשרים רק אירועים בסדר גודל בינוני של עד 350 מוזמנים כמו ארטיסטה גן אירועים בחדרה. לעומתם, יש אולמות וגני אירועים בחדרה המאפשרים לארגן אירועים גדולים של 700-1,000 מוזמנים. לכן, לפני שאתם בוחרים גן אירועים בחדרה ולפני שאתם מתחייבים לאירוע כזה או אחר בדקו האם יש התאמה בין המדיניות של גן האירועים לבין גודל האירוע. דבר נוסף שאתם צריכים לקחת בחשבון הוא סוג האירוע שלכם משום שיש גנים שיתאימו יותר לאירועים עסקיים, לעומת כאלה שמיועדים לאירועים פרטיים.
ארטיסטה גן אירועים בחדרה צילום: יח"צ
מה כולל השירות?
יש שתי שיטות להפיק אירוע בגן אירועים בחדרה. שיטה אחת נקראית ”חבילת אירועים“ או ”הכל תחת קורת גג אחת“. גני אירועים כאלה למעשה ידאגו לכל מה שאתם צריכים עבור האירוע שלכם. אם ניקח בתור דוגמא את האירוע הנפוץ ביותר בישראל - חתונה, נבין שהשירות כולל עיצוב של השולחנות, מפות, מפיות וכלים, פרחים, נרות. בנוסף, השירות כולל גם מערכת הגברה ותאורה מתקדמת מבחינה טכנולוגית, הקמת חופה בהתאמה אישית, שירותי קייטרינג ועוד. בדרך כלל כל מה שאתם תצטרכו לדאוג לו הוא הצלם, הדיג‘י ודברים מסביב כמו אטרקציות למשל, אבל גם כאן יש אולמות וגני אירועים שמספקים מגוון של שירותים משלימים כמו למשל מראת סלפי. לעומת זאת, יש גני אירועים שמספקים לכם אך ורק את המקום ואת מערכת התאורה וההגברה. לכל השאר תצטרכו לדאוג די בעצמכם ולבחור קייטרינג, דיג‘י או להקה, אטרקציות ועוד.
בוחרים גן אירועים צילום: יח"צ
טיפים לבחירת גן אירועים בחדרה
יש כמה דרכים לבחור גן אירועים בחדרה. קודם כל אנחנו ממליצים לכם לברר קצת עם אנשים או חברים שאתם מכירים שלאחרונה קיימו אירוע בחדרה או באזור לה. בדקו האם אתם מעוניינים בגן אירועים בלעדי או בשילוב בין גן לאולם, בעיקר שחם או קר מאוד. תוכלו לבדוק גם ברשת האינטרנט, להתרשם מתמונות וצילומי וידיאו. לאחר מכן מומלץ לפנות ל-3-4 גני אירועים באזור, לקבוע פגישה שיש במקום אירוע ובזמן אמת להתרשם. שאלו את הצוות שאלות מקצועיות, הסתכלו איך המקום נראה, האם הוא נקי ומתוחזק כמו שצריך, האם יש התאמה בין כמות המוזמנים שאתם מתכננים להזמין לאירוע שלכם לבין המקום, השוו בין המחירים, בין סגנון העיצוב, המיקום והאוכל. לאחר שתשוו בין כמה מקומות תוכלו לקבל החלטה. וודאו מה השירות כולל בדיוק, למה אתם צריכים לדאוג ומה באחריות גן האירועים, מה קורה במצב של ביטולים או סגר בעקבות מגפת הקורונה וכמובן כדאי ללכת גם עם תחושת הלב האישית. בדקו שלמקום יש את כל האישורים הנדרשים על פי חוק.
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!