מה לא עשו תושבי מרכז העיר בחדרה כדי ללכוד ללא הצלחה את התרנגול שיודע לעוף כמו ציפור אל צמרות העצים ומתנהג כמו תרנגול בר ושבכל יום הוא דואג בקריאותיו הרמות להטריד את מנוחתם ולהעיר אותם כבר בשעות הבוקר המוקדמות. אפילו ציידים לא עזרו.
אפילו אנשי המקצוע הותיקים שנקראו פעמים רבות לטפל בבעיות דומות נותרו חסרי אונים וטוענים שלא פגשו עוד תרנגול כזה זריז וחמקמק שמסוגל לעוף עד לצמרות העצים וגגות הבתים כמו ציפור.
"כבר חודשיים שאנחנו בבעיה מאוד גדולה" אומר קובי זלוטניק המתגורר במרכז העיר וטוען שכל הדיירים סובלים בצורה קשה בשל העובדה שהתרנגול מטריד את מנוחתם בכל יום ובעיקר בשעות הלילה והבוקר המוקדמות. "הבאנו ציידים וגם הם לא הצליחו" מוסיף זלוטניק
לדברי זלוטניק "בכל לילה קצת אחרי חצות מתעורר הגבר ומתחיל את קריאותיו ללא הפסקה עד לשעות הבוקר ואנחנו פשוט לא מסוגלים לישון. פנינו לעירייה והוטרינר העירוני ד"ר יורם וולטר ניסה לעזור לנו והציב מלכודות אך כפי שראיתי היא קטנה מידי ולא מסוגלת ללכוד את התרנגול. מדובר בתרנגול שרודף אחרי חתולים. פנינו לעירייה וגורמים שונים שבאמת רוצים לעזור לנו ולא מצליחים לתפוס את התרנגול".
מסוגל לעוף כמו ציפור לצמרות העצים ומתנהג כמו תרנגול בר. (צילום: יח"צ)
גורמים בעירייה מסרו כי מדובר בתרנגול אשר אינו שייך לאף אחד המסוגל לעוף כמו ציפור על צמרות העצים וגגות הבתים ובעל דפוס התנהגות של תרנגול בר.
נוכחותו אכן מהווה מפגע רעש בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות. מאחר ומדובר במרכז העיר חל איסור על ירי וכן על שימוש באמצעים העלולים לסכן תושבים. לפיכך, הציב הווטרינר בעירוני ד"ר יורם וולטר מלכודות ייעודיות לצורך זה ובנוסף דואגים גם לספק לתרנגול תערובת טריה והנושא נמצא בטיפול ובמעקב.
עוד מוסיפים בעירייה כי עד כה לא עלה בידיהם ללכוד את התרנגול ולפנותו מהמקום.
בעירייה מציינים כי נסיון העבר במיקרים דומים מלמד שבסופו של דבר התרנגול ילכד במלכודת שהוצבו והוא יפונה בדרך החוקית הזו שהיא היחידה לסילוק המפגע ובסופו של דבר ועם קצת סבלנות הבעיה תפתר.
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
מדברים על זה
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
כוכבת הרשת נטע ברזני נחתה מחופשה בתאילנד, היישר להשקת קולקציית הקפסולה שעיצבה עבור מותג הנעליים הבינלאומיות ניין ווסט. פעילות האופנתית נערכה השבוע בסניף הדגל של המותג, בקניון TLV תל אביב, הגיעו חברותיה הטובות: שי מיקה, שרית פולק, דנה זרמון וליה נוגה שעוברת בימים אלה לדירה חדשה בתל-אביב.
כ-150 נשים, ביניהן נשות עסקים, מובילות דעת קהל, אושיות אופנה, כוכבות רשת, וסלבס, הגיעו בחודש שעבר לקניון עופר רמת אביב לתצוגת אופנה של המותג גלביה –כל השמות מהאירוע קודש לעת FRONT LIFE - התומכת בחיילים קרביים משוחררים. הערב המרגש כלל אירוע ססגוני שניפתח בקוקטייל אופנתי, מינגלינג ותצוגת אופנה שחשפה את קולקציית עונת אביב-קיץ 2025 של המותג. על המסלול צעדו שלל דוגמניות בטווח מידות וגילאים שונים, לבושות בפריטי ריזורט, בוהו שיק, ודגמי חוף יוקרתיים. בין הדוגמניות שצעדו בתצוגה: לאה שנירר, שירז טל, איבונה, גלית פרבר שרצקי, לירון זהבי, ענת בירן פרוסט, מיכל הניג עם הבת סשה, סמדי בומבה ועוד.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!