משחקים ב"אפיכוכב" ויכולים לזכות בהקרנה פרטית! לצד כל הסרטים החדשים יוכלו הלקוחות להשתתף במשחק ה"אפיכוכב" ולזכות בהמון פרסים שווים
yes PLANET (יס פלאנט), רשת בתי הקולנוע המובילה בישראל, תחגוג את חג הפסח עם משחק "האפיכוכב" שיעשה לכם את החג- משחק דיגיטלי נושא פרסים שבו כל כרטיס זוכה!
לצד סרטים חדשים וחווית קולנוע יוצאת דופן באולמות המיוחדים של הרשת (VIP, ScreenX , 4DX ו-IMAX), פסטיבל לגו ומגוון הופעות חיות, יוכלו רוכשי הכרטיסים באינטרנט או בקופות להשתתף בפעילות ה"אפיכוכב" שבה כל כרטיס זוכה.
יס פלאנט זכרון יעקב צילום: איל תגר
איך זה עובד? רוכשי הכרטיסים יוכלו להכנס ללינק ייעודי למשחק, לשחק ולזכות בפרסים שווים! חפשו "אפיכוכב" בגוגל. המשחק זמין החל משעה לפני ההקרנה ומגיל 18 ומעלה.
בין הפרסים בהם אפשר לזכות: כרטיסי VIP /4DX או IMAX במתנה, כרטיס קולנוע 1+1, פופקורן במתנה, שתייה במתנה, הגדלת תפריט במזנון וכמובן הפרס הגדול! הקרנה פרטית לכם ול-40 חברים!
המבקרים בחג הפסח במתחמי ,yes PLANET יוכלו ליהנות מהסרטים הגדולים של החג: "סרט לגו 2" שיוקרן גם באולמות ה-4dx, "אהבה בשלייקס", "בוסית בקטנה", "הנוקמים: סוף המשחק" שיוקרן גם באולמות ה-IMAX וה-4DX, "מיסטר לינק", "רקסי המלך", "שהאזאם!" שיוקרן גם באולמות ה-IMAX, 4DX ו- ScreenX, הבלעדיים ל- "yes PLANET, "אול אין" ו"הלבוי: עלייתה של מלכת הדמים".
בנוסף, במתחמי יס פלאנט ירושלים וראשון לציון יתקיים פסטיבל "סרט לגו "2 לכל המשפחה בין התאריכים 21-23.4.19, בין השעות 11:00 ל- 14:00 ו - 15:00 ל- 18:00 הכניסה חופשית. זאת לצד הופעות של "בן זיני וטיילור", "טררם" ו"אליאנה תדהר" – פרטים נוספים באתר האינטרנט של יס פלאנט ובעמוד הפייסבוק.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".