קונים, מגרדים וזוכים ב-yesPLANET: מבצע סופר פלאנט האהוב חוזר! קונים כרטיס לסרט, אוספים כרטיס גירוד, מגרדים וזוכים!
yes PLANET (יס פלאנט), רשת בתי הקולנוע המובילה בישראל, הפרוסה מצפון לדרום ומפעילה בבלעדיות שלושה אולמות IMAX, אולם ScreenX וארבעה אולמות 4DX היחידים מסוגם בישראל, בנוסף ל- 4 מתחמי VIP. שמחה לבשר על חזרתו של ה"סופר פלאנט" –מבצע כרטיסי הגירוד שבו כל כרטיס זוכה!
חוויה קולנועית. יס פלאנט זכרון יעקב צילום: איל תגר
החל מ-1 ביולי ועד ה-31 לאוגוסט, רשת yesPLANET תחגוג את החופש הגדול. לצד סרטים חדשים וחווית קולנוע יוצאת דופן, יוכלו רוכשי הכרטיסים לאסוף כרטיס גירוד בקופה, לגרד ולזכות בפרסים שווים כאשר כל כרטיס זוכה.
כל קניית כרטיס לסרט באחד ממתחמי יס פלאנט ברחבי הארץ, תזכה את הרוכשים בכרטיס גירוד שימתין בקופות הקולנוע, וכל כרטיס זוכה בפרס מבין מבחר הפרסים שמשתתפים במבצע: 1+1 על כרטיסים לסרט, מנוי ל-6 סרטים, כרטיסים ל-VIP ועוד.
כל כרטיס זוכה צילום: יח"צ
המבקרים במהלך הקיץ במתחמי yes PLANET יוכלו ליהנות מהסרטים החדשים ובאיכויות הקרנה מהגבוהות בישראל. בין הסרטים החדשים יהיה ניתן לצפות ב:
"ספיידרמן: רחוק מהבית", "החיים הסודיים של חיות המחמד 2", "מלך האריות", "אגלי דולס", "היו זמנים בהוליווד", "מהיר ועצבני: הובס ושואו" ועוד מגוון סרטים ענק המותאם לכל הגילאים.
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!
"התרנגול" - ציור קיר שיצר האמן שמוליק כץ לפני כמעט 80 שנה בבית הילדים בקיבוץ געתון, שהושחת וכמעט נהרס - מצא בית חדש. לאחר ששומר במהלך השבועות האחרונים, נתלה מחדש "התרנגול" בכניסה לבית המוסדות של געתון, וכעת שוב יכול הציבור ליהנות ממנו במלוא הדרו. אהבנו!
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.