היתרון העיקרי של מאוורר תקרה, הוא היכולת לייצר אוויר נעים, קריר, בכל תנאי, כאשר האוויר הוא לא סינטטי כפי שמערכות מיזוג רגילות מייצרות
בשנים האחרונות, אנחנו שומעים על יותר ויותר אנשים שמעדיפים להשתמש במאווררים ופחות במערכות מיזוג אחרות. יש מי שבוחר להתקין מאווררים בחדרים שונים בבית על חשבון מערכות מיזוג מתקדמות יותר. אפשר גם למצוא לא מעט בעלי עסקים שמעדיפים להשתמש במאווררים ולא להתקין מערכות מיזוג או להפעיל אותן, אלא אם הלקוחות מבקשים מהם.
לפני שנים רבות, המחשבה שאנחנו נשתמש במכשיר כמו מאוורר ולא מערכות מיזוג אחרות היתה הגיונית. מאחר וזה היה מוצר הרבה יותר זול, ולא כל אחד יכול היה להרשות לעצמו לרכוש מערכת כזו. היום לעומת זאת, המצב הוא שונה, ומרבית האנשים יכולים להרשות לעצמם והם אכן רוכשים ומתקינים מערכות מיזוג מתקדמות, לעיתים אפילו מספר מערכות אשר מותקנות בחדרים שונים. עדיין, יש לא מעט אנשים שבוחרים להשתמש במאווררים במקום.
מאוורר, כידוע, מייצר אוויר קריר ונעים (או אוויר חם) באמצעות תנועת מוטת הכנפיים שלו. ככל שהמנוע שלו יותר עוצמתי, כך הוא יכול להניע את הכנפיים במהירות רבה יותר ולייצר אוויר קריר ונעים. היתרונות של מאווררים מודרניים, חדישים, הם כוללים פונקציות שונות וייחודיות אשר הופכות את השימוש בהם להרבה יותר נוח. בין היתר, אפשר למצוא מאווררים עם טיימרים, מאווררים שעובדים עם שלט רחוק ועוד.
עבור הרבה אנשים, שימוש במאוורר זו אופציה של ברירת מחדל. הם יעדיפו תמיד להפעיל מערכות מיזוג הרבה יותר חזקות. אך אחרי שנציג את ההסברים, מדוע רבים מעדיפים להשתמש דווקא במאווררים, יהיה קל יותר להבין את ההיגיון שמאחורי זה.
מאוורר במקום מזגן
מה גורם לאנשים להשתמש במאווררים?
היתרון העיקרי של מאוורר תקרה, הוא היכולת לייצר אוויר נעים, קריר, בכל תנאי, כאשר האוויר הוא לא סינטטי כפי שמערכות מיזוג רגילות מייצרות. מדובר באוויר אמיתי לגמרי. שכן מוטת הכנפיים יוצרת סירקולציה עם האוויר בחדר וכך למעשה היא מאפשרת ליהנות מאוויר אמיתי ואף נקי יותר.
יתרון אחר של מאוורר תקרה, הוא מאוד חסכוני. עלות המוצר נמוכה באופן דרסטי מעלות מערכות מיזוג אוויר אחרות, עלות התחזוקה השוטפת שלו נמוכה יותר, וכן הוצאות החשמל פוחתות בעשרים אחוז ביחס להוצאות בעקבות שימוש במערכות מיזוג אחרות. כל זה הופך את הרכישה להרבה יותר משתלמת.
עבור אנשים שיש להם מרפסות פתוחות, חצרות וגינות עם פרגולות, גגות או מקומות פתוחים אחרים, שימוש במאווררים הוא האופציה העיקרית והטובה ביותר שיש בנמצא. אי אפשר להשתמש במערכות מיזוג שמותקנות בחדרים, ומערכות אחרות הן הרבה פחות יעילות והרבה יותר יקרות. כאן האופציה של מאוורר תקרה היא הרבה יותר טובה.
נקודה אחרונה, אפשר למצוא דגמים שונים של מאווררים, בגדלים ועיצובים שונים. אלה יכולים להתאים לכל מבנה, לכל סגנון ולכל עיצוב. מה עוד שאפשר להשתמש במאווררים שכוללים גם אמצעי תאורה, ובכך משלבים בין השניים, מבחינת עיצוב ומבחינה פרקטית.
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".