מספר המדליות הגבוה ביותר בתחרות אשכול הזהב 2018 הוענק ליקבי כרמל
יקבי כרמל גרפו את מספר המדליות הגבוה ביותר בתחרות אשכול הזהב – האוסקר של היין הישראלי - התחרות השנתית ליינות ישראל. 12 מדליות, מתוכן 5 מדליות זהב, 4 מדליית כסף ו-3 מדליות ארד. היינות של כרמל זכו להערכה רבה בקרב ייננים, מלצרי יין, עיתונאים ויועצי יין.
בתחרות משתתפים כל היקבים החשובים והמשמעותיים בארץ, היקבים הגדולים ויקבי בוטיק רבים. לתחרות נשלחים היינות הטובים ביותר בכל קטגוריה במטרה לזכות בחותמת האיכות של 'אשכול הזהב'.
ליאור לקסר, היינן הראשי, צוות הייננים ויקבי כרמל הוכיחו עצמם כיקב המוביל את קטגוריית הלבנים בענף היין בארץ, לא רק בכמות, אלא גם באיכות!
זו השנה ה-16 ברציפות בה מתקיימת התחרות השנתית ליינות ישראל - אשכול הזהב. טקס הכרזת הזוכים התקיים ביום ראשון ה-15 באפריל בהיכל התרבות בתל אביב. השנה נשלחו לתחרות 263 יינות, שנבדקו במשך 3 ימים על ידי צוות שיפוט שכלל 26 שופטים. יושבי ראש משותפים – מר חיים שפיגל ועו"ד נחמן כהן צדק.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.