בית משפט השלום בחדרה, הורה לחלט ערבות בגובה 375,000 שקלים שנתן איש העסקים יניב בל לבקרה התקציבית, כדי לאשר את תקציבה של הפועל חדרה.
עם הירידה לליגה א' הגיעה גם קריסה כלכלית והבקרה התקציבית מחלטת ערבויות בהפועל חדרה, בגובה 1.5 מיליון שקלים שניתנו לה בתחילת העונה.
הגרעון של הפועל חדרה נאמד בסכום של 14 מיליון שקלים, מתוכם סכומים גבוהים מאוד לרשויות המס. עם מס הכנסה נעשב הסדר של תשלום חודשי בגובה 300 אלף שקלים.
בל הגיע להפועל חדרה במטרה לסייע. מהד מאוד הוא התפטר , חזר לאחר שהפעילו עליו לחצים ואז התפטר שוב, סופית.
תגובת הפועל חדרה:
ראוי היה כי תדייקו בעובדות. מי שפנה לבית המשפט הוא אותו אחד שהתחייב להיות ספונסר, בנה את התקציב של המועדון והיה הרוח החיה בקיץ של הוועד המנהל החדש בהפועל חדרה. בניגוד לאותו אדם, בית המשפט הוא גוף שקורא לכבד התחייבויות ועל כן לא רק הערבות שלו חולטה, אלא גם הערבויות של יקיר שוורץ, שניר לוי ויוסי מאור. על כן, טוב עשה בית המשפט שהחליט מה שהחליט.
במהלך השנתיים האחרונות, בטרם הצטרף האדון הנכבד להנהלת הקבוצה, הניהול הכלכלי של המועדון היה ללא דופי. לצערנו, המועדון הגיע לאן שהגיע מבחינה כלכלית, בעיקר בשל הבטחה למתן חסויות שלא קוימו, בין היתר על ידי מי שהדליף לכם את הידיעה, ודי לחכימא ברמיזא.
יחד עם זאת, גובה הגירעון של המועדון לא קרוב למספרים בהם נקבתם, וברור לנו כי אתם עושים זאת על מנת לייצר תמונה שחורה. העבר הוכיח שככל הנראה מטרתכם היא לפגוע בקבוצה, במועדון ובאנשים הקשורים אליו".
|