בקרית החינוך אורט יד ליבוביץ בנתניה פתחו שנה שלישית של למידה חברתית רגשית לקהילת המורים
בקריית החינוך אורט יד ליבוביץ בנתניה, פתחו בשבוע שעבר את שנת הפעילות השלישית של כלל קהילת המורים בבית הספר, העוסקת בלמידה החברתית-רגשית .
מפגשי הלמידה עוסקים בפיתוח מודעות להטמעת תהליכי למידה חברתית רגשית מיטבית בקרב המורים, תוך התנסות שלהם בדרך למידה חווייתית. המפגשים כוללים סדנאות, פעילויות חברתיות, מעגלי שיח , למידת עמיתים ולמידה מהצלחות.
את יום הלמידה הראשון לשנת הלמידה תשפ״ה , בחרו לחתום בהרצאה מרתקת ומומלצת של השחקנית ורד פלדמן בנושא שפת גוף - נדבך משמעותי בתקשורת בין אישית בכלל ובתקשורת הבין-אישית שלנו עם התלמידים ובהבנת המסרים הלא מילוליים בכיתה בפרט.
מנכ"לית קרית החינוך ורד דברת:"סוף מעשה באהבה תחילה״ אמר הרב קרליבך. בעיני , זה כל המעשה החינוכי על רגל אחת. תודה לכל חברי הקהילה שלי שבזכותם.ן יום זה היה מושלם. כבר מתכוננים ליום הלמידה הבא".
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.